مدیر امور منابع آب شیروان، جمعه با بیان این مطلب به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: علت عدم استقبال کشاورزان به گفته خودشان عدم تولید محصول خوب با آب سد گلیل واقع در بخش سرحد این شهرستان است.
اسحاق خسروپناه افزود: این در صورتی است که علت پایین بودن عملکرد محصول در این منطقه سردسیری و سرمای زودرس آن است و احتمال می رود یکی از علل پایین بودن میزان تولید محصول این مساله و نه آب سد گلیل باشد.
وی با اشاره به فعال بودن شرکت تعاونی آبدران این منطقه افزود: میزان مشارکت مردم در این شرکت تعاونی بسیار ضعیف است و اخیرا تعداد بسیار اندکی برای خرید آب اقدام کرده اند.
مدیر امور منابع آب شیروان گفت: ۲۲۰ هکتار از زمین های این منطقه زیر کشت می رود که تاکنون تنها در سطح ۳۰ هکتار برای استفاده از آب سد گلیل قرارداد بسته شده و عمده کشاورزان آب مورد نیاز خود را از جاهای دیگر تامین می کنند.
خسروپناه، حجم کنونی آب سد گلیل این شهرستان را ۲.۵ میلیون مترمکعب عنوان کرد و افزود: کشاورزان برای خرید آب درخواست خود را به شرکت تعاونی می دهند که به صورت حجمی و براساس تعرفه برای فرد منظور می شود.
میانگین دمای هوای منطقه گلیل و سرانی شیروان در زمستان پنج درجه سانتیگراد زیر صفر است که بعضا کمینه آن تا ۱۷ درجه سانتیگراد زیر صفر هم می رسد.
سد خاکی گلیل با هسته رسی، توان ذخیره سه میلیون مترمکعب و تنظیم سالانه ۲ میلیون و ۷۶۰ هزار متر مکعب آب را دارد.
این سد در ۹۰ کیلومتری شمال شیروان واقع است که آب مورد نیاز ۲۵۰ هکتار از کشتزارهای روستاهای میلانلو و تخت چرمه را تامین می کند.