داود شایقی روز جمعه در بازدید از مناطق نمونه گردشگری بخش شاهرود افزود: توجه جدی به تحقق شعار امسال جهش تولید، تکمیل پروژههای نیمهتمام با پیشرفت ۸۰ درصد و کمک به واحدهای تولیدی و صنعتی بویژه زیرساختهای آنها رویکرد اصلی در سال ۹۹ خواهد بود.
او اظهارداشت: در توزیع بودجه سال جاری استان در کنار توجه ویژه به توسعه مناطق محروم روستایی و کمک به اشتغال روستایی تکمیل طرحهای فاضلاب شهرهای مختلف استان، آبرسانی به چند شهر و بهرهبرداری از ۵۰ کیلومتر بزرگراه در مناطق مختلف استان مورد پیگیری جدی است که امیدواریم در خردادماه بخشی از منابع مورد نیاز هم به صورت ملی و هم استانی تخصیص یابد.
شایقی در مورد اختصاص ۳۹۰ میلیارد ریال اعتبار برای آب آشامیدنی روستاها و همچنین جامعه عشایری گفت: این منابع از محل اعتبارات استانی اختصاص یافته و بخشی از آن نیز تامین شده است.
وی ادامهداد: با تاکید استاندار اردبیل قرار شده تا دستگاههای اجرایی از محل سرجمع اعتبارات وزارتخانهها منابع بیشتری را جذب کنند تا روند توسعه استان و همچنین تکمیل پروژهها سرعت بیشتری بگیرد.
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان اردبیل اظهارداشت: با پیگیریهایی که در حال انجام است مهمترین هدفگذاری در سال جاری جذب کامل اعتبارات سفر سال گذشته رییسجمهوری به استان است که این منابع میتواند در حوزههای مختلف کارگشا باشد.
شایقی افزود: با وجود تنگناهای مالی و مشکلاتی که در مسیر درآمدی برای دولت به وجود آمده است، تلاش بر این است تا از طریق جذب منابع سرمایهگذاران و واگذاری پروژههای عمرانی روند مطلوبی را در استان در تحرکبخشی به پروژههای عمرانی شاهد باشیم.
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان اردبیل گفت: امسال بیش از ۱۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار تملک داراییهای سرمایهای از ردیفهای مختلف جذب استان شده است.
شایقی اظهارداشت: در سال گذشته با پیگیریهای استاندار اردبیل و تلاش مدیران دستگاههای اجرایی منابع مختلف از ردیفهای ملی و استانی جذب شده که امسال نیز همین روند را در جذب بیشترین منابع در دستور کار قرار دادیم.
وی با بیان اینکه سال گذشته از محل سفر رییس سازمان برنامه و بودجه به استان اردبیل ۲۵۷ میلیارد تومان منابع جذب شده است، خاطرنشان کرد: ۱۰۰ درصد این منابع تخصیص یافته است.
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان اردبیل افزود: ۲۵۰ میلیارد تومان از طریق بانک ملی برای پروژه راهآهن اردبیل و ۷۰۰ میلیارد تومان نیز از طریق کمک بانکهای عامل به دنبال سفر سال گذشته مدیران این بانکها به استان جذب شده است.
شایقی ادامهداد: در مجموع سال ۹۸ با پیگیریهای انجام شده بیش از یکهزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار به استان جذب شد که در قیاس با سالهای گذشته یک رقم بینظیر بوده است.
او گفت: سند آمایش استان در کمیسیون تخصصی سازمان برنامه و بودجه مراحل نهایی تایید و تصویب را میگذراند و در نیمه اول امسال برای اجرا به استان ابلاغ خواهد شد.
وی در مورد مطالعات توسعه و اشتغال روستاها نیز بیانکرد: طرح توسعه و اشتغال ۶۴۵ روستای بالای ۴۰ خانوار استان در مدت پنج سال به همت سازمان مدیریت و برنامهریزی استان انجام میشود که با گذشت سه سال برای ۳۷۵ روستای استان این برنامه تهیه و تدوین شده و در ۲ سال آینده نیز این مطالعات همچنان ادامه دارد.
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان اردبیل افزود: برغم محدودیت اعتبارات عمرانی در سال گذشته جذب منابع خوبی را به استان شاهد بودیم تا اشتغال و رونق اقتصادی حفظ شود.
شایقی در مورد اعتبارات هزینهای نیز گفت: با توجه به شرایط سخت کشور ما وضعیت دشواری را در پیش رو داریم ولی برغم این شرایط سال گذشته و امسال ۸۵ درصد حقوق کارکنان افزایش یافته است.
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان اردبیل افزود: با توجه به شرایط درآمدی کشور امسال پرداختی کارکنان بویژه اضافهکار و سایر مزایا به حداقل میرسد که ضرورت دارد دستگاههای اجرایی کارکنان خود را در این زمینه به درستی توجیه کنند.