تهران- ایرنا- تندیس سیمرغ برای پاسداشت شهدای عرصه سلامت و جامعه درمان با حضور شهردار منطقه یک تهران مقابل بیمارستان تجریش نصب شد.

به گزارش روز جمعه مرکز ارتباطات شهرداری تهران، سید حمید موسوی شهردار منطقه یک در حاشیه مراسم رونمایی از تندیس فرشته مهر (گرامیداشت ۱۱۰ شهید و سه هزار جانباز حوزه سلامت)، گفت: مقرر شد با مصوبه شورای شهر و تایید مقامات ذیربط، تندیسی از سیمرغ به نشانه شهدای سلامت در مقابل بیمارستان تجریش و در انتهای خیابان شریعتی نصب شود و تمامی کارهای تهیه و نصب این تندیس توسط شهرداری بعد از تایید مراجع انجام خواهد شد.

وی ادامه داد: همچنین شهرداری تهران در نظر دارد پس از تصویب کمیته نامگذاری شورا خیابان ضلع شمالی بیمارستان شهدای تجریش را به نام بیمارستان به نام شهدای سلامت تغییر نام دهد که این کار نیز پس از طی مراحل قانونی انجام خواهد گرفت.

موسوی درباره مجموعه اقدامات شهرداری برای حفظ سلامت مردم گفت: از آنجا که منطقه یک میزبان سه بیمارستان بزرگ بود تدابیر ویژه برای مقابله با بیماری کرونا در منطقه در نظر گرفته شده بود و معابر خیابان های منطقه یک شهرداری ضد عفونی شد و پایانه های اتوبوسرانی منطقه نیز طبق پروتکل وزارت بهداشت روزانه چندین بار ضدعفونی و گندزدایی شد.

موسوی افزود: با هماهنگی بیمارستان های منطقه فضای عمومی بیمارستان و محوطه های فضای سبز پیرامون ساختمان بیمارستان چندین بار ضد عفونی شد.

شهردار منطقه یک ادامه داد: از آنجا که نهادهای مدنی و بسیج برای ساخت تجهیزات بهداشتی مانند ماسک و دستکش و لباس بیمارستان فعال بوده، شهرداری منطقه هماهنگی و همیاری های لازم برای تهیه و توزیع این اقلام را فراهم کرد. 

آمار فوت‌شدگان کرونا در استان تهران از میانگین کشوری پایینتر است

انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران نیز در این آیین با اعلام اینکه آمار فوت شدگان ویروس کرونا در استان تهران از میانگین کشوری پایین تر است، اظهار داشت: از یک هزار و ۴۷۰ سالمند حاضر در آسایشگاه کهریزک ، ۲۷ نفر فوت شده اند.

وی افزود: باحذف بروکراسی های زاید اداری شاهد همکاری‌های خوب بین بخشی  در استان تهران بین تمامی دستگاه‌ها بودیم  و طی ۴۸ ساعت ۲ هزار تخت بیمارستانی نقاهتگاهی در محل دائمی نمایشگاه بین المللی تهران راه اندازی شد.

محسنی بندپی اظهارداشت: ارزشمندی اقدامات پزشکی در این استان، رعایت عدالت در ارائه خدمات درمانی به بیماران بود و هیچ بیماری اعم از سالمند یا جوان و یا اتباع سایر کشورها وجود نداشت که پشت درهای بیمارستان‌های استان تهران منتظر ارائه خدمت بماند.

استاندار تهران گفت: در اوایل اسفند سال گذشته ۲ هزار و ۵۰۰ تخت بیمارستانی به ظرفیت تخت‌های استان تهران افزوده شد که کار بزرگی بود.

وی خاطرنشان کرد: افزایش حساسیت‌ها و جلوگیری از عادی سازی این بیماری دو راهبرد اساسی دولت در مدیریت این بیماری در استان تهران بود که رضایت رئیس جمهور را به همراه داشت.

محسنی بندپی یادآورشد: امروز آمار پایین فوت شدگان و بیماران بستری و در کنترل، آمار بالای  بهبود یافتگان این بیماری در استان تهران در مقایسه با آمار کشوری، بیانگر کار علمی و عملیاتی مطلوب کادر بهداشت و درمان این استان است.

استاندار تهران گفت: اهمیت زحمات کادر درمانی استان زمانی برجسته تر می شود که بدانیم تهران متراکم ترین استان کشور است و  هزار نفر در هر کیلومتر مربع در این استان  ساکن هستند و با توجه به  علاقمندی این ویروس به مکان های متراکم و شلوغ نحوه مدیریت این بیماری بسیار دشوار می شود.

وی ادامه داد: با تمام کمبودهای درمانی در استان تهران، با مدیریت جهادی و شبانه روزی توانستیم به شرایط مهار این بیماری در این استان برسیم و با حذف بروکراسی‌های زاید اداری شاهد همکاری‌های خوب بین بخشی  در استان تهران بودیم.