ابراهیم شیرانی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: گل محمدی با ۶۰۰ هکتار بیشترین سهم در سطح زیر کشت گیاهان دارویی استان را دارد.
وی افزود: موسیر به عنوان یکی دیگر از گیاهان دارویی در ۳۵۰ هکتار از اراضی استان کشت شده است.
مدیر باغبانی جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه موسیر بیشتر در شهرستان کوهرنگ کشت شده است، ادامه داد: ۲۳۰ هکتار از اراضی استان نیز به کشت زعفران اختصاص یافته است.
شیرانی، به تغییر الگوی کشت گندم و جو دیم در سال جاری به گیاهان دارویی اشاره و خاطر نشان کرد: نمونه این تغییر الگوی کشت، کاشت زیره سبز در ۴۵ هکتار از اراضی شهرستان لردگان است.
وی، با اشاره به کاشت ۲۵ هکتار سیاهدانه تاکید کرد:گیاهان دارویی دیگر مانند آویشن و گل گاوزبان نیز در سطوح خرد و مقیاسهای کوچک کاشته شده است.
مدیر باغبانی جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: برنامه این است که سالانه ۲۵۰ تا ۳۰۰ هکتار انواع گیاهان دارویی در استان کاشته شود که البته عملکرد ما بیش از این مقدار بوده است.
به گزارش ایرنا،در چهارمحال و بختیاری سالانه بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن محصولات باغی، زراعی، دامی و شیلاتی تولید می شود و سطح زیرکشت استان ۲۷۰ هزار هکتار با ۶۶ هزار بهره بردار است.
رویش ۴۰۰ گونه گیاه دارویی در استان نشان از مستعد بودن منطقه برای توسعه تولید این گونههای مثمر است و هم اکنون بخش عمده ای از مزارع کم آب و سطح اراضی شیبدار شهرستانهای مختلف استان به زیر کشت گیاهان دارویی رفته است.