«پاول وایتمن» دبیر کل انجمن ملی مدیران مدارس انگلیس میگوید که خانوادهها نسبت به بازگشت فرزندانشان به مدرسه واهمه داشته به شدت بی اعتماد هستند. او میگوید که آنها نباید به دلیل ممانعت از مشارکت در این طرح جریمه شوند.
بر اساس برنامه اعلام شده، دولت قصد دارد تا از دوشنبه آینده (۱۲ خرداد) دانشاموزان مقاطع ابتدایی و از دو هفته بعد مقاطع متوسطه را راهی مدرسه کند.
وزارت آموزش انگلیس هفته گذشته از انجمن ملی مدیران مدارس خواست تا میزان مشارکت والدین در این طرح را اندازهگیری کند. یافتههای این نظرسنجی علاوه بر بی اعتمادی خانوادهها نشان میدهد که آنها نسبت به جریمه مخالفت با این طرح نگران هستند.
بر اساس رویه قانونی، دانشآموزان تنها در صورت ابتلا به بیماری و یا کسب اجازه قبلی از مدیر مدرسه امکان غیبت دارند. در غیر اینصورت خانوادهها ۶۰ پوند جریمه و در صورت عدم پرداخت این رقم بیشتر میشود. اگر جریمه تا ۲۸ روز پرداخت نشود، پرونده ممکن است به مراجع قضایی ارجاع تا درباره آن تصمیمگیری شود.
قانون ویژه کرونا که دو ماه پیش به تصویب رسید، به مدارس اختیار داده است تا از غیبت دانشاموزان در بحران چشم پوشی کنند. با این حال این تبصره دو روز دیگر به پایان رسیده و محدودیتهای گذشته برقرار میشود.
وایتمن میگوید که مدارس نباید مانند سابق خانوادهها را تحت فشار قرار داده و جریمه کنند. وی گفت: آنها میخواهند اطمینان حاصل کنند که بازگشت فرزندانشان به مدرسه ایمن است. بنابراین تا روشن شدن این مساله ترجیح میدهند که برخلاف دستورالعمل دولت فرزندانشان را در خانه نگهدارند.
نتیجه تحقیقات و پژوهشهای صورت گرفته در انگلیس نشان میدهد که شیوه آموزش از راه دور و همکاری دانشاموزان و آموزگاران در ایام تابستان یکی از ایمن و مقرونبهصرفهترین گزینهها در شرایط موجود است. همچنین افزودن کلاسهای فوقالعاده میتواند پس از بازگشایی مدارس مورد بررسی قرار گیرد.
بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس ناگزیر از خسارتهای مالی ناشی از بحران کرونا، محدودیتهای قرنطینه را با هدف چرخش اقتصاد کشور از هفته پیش آسان کرده است.
وی ابتدا محدودیتهای ورزش در فضای باز و تردد به محل کار را کاهش داد و از هفته آینده قرار است ضمن آسان کردن محدودیتها برای گردهمایی افراد تا حداکثر ۶ نفر در بیرون از خانه، بازار روز و نمایشگاههای خودرو بازگشایی شوند. سایر محدودیتهای نیز به تدریج در هفتههای آینده کاهش خواهد یافت.
نخست وزیر انگلیس همچنین طرحی را برای عبور از محدودیتها به اجرا گذاشته که به گفته او قرنطینه ملی را به قرنطینه فردی تبدیل خواهد کرد.
بر اساس طرح موسوم به تست و ردیابی کرونا، شهروندانی که از خود علائم بیماری بروز میدهند، بلافاصله از سوی مسؤولان وزارت بهداشت، آزمایش و اگر نتیجه مثبت شد تمام مرتبطان بیمار ردیابی و مکلف به ۱۴ روز قرنطینه می شوند.
این طرح در مقطع کنونی اختیاری، ولی دولت نسبت به اجباری شدن و صدور جریمه برای افراد متخلف هشدار داده است.