به گزارش روابط عمومی دادگستری مازندران، سید فرزاد حسینی روز شنبه در این خصوص گفت : افرادی بدون مجوز قانونی اقدام به ساخت بنا در اراضی ملی در منطقه مکارود و پلی قلعه کرده بودند که با طرح شکایت منابع طبیعی و همچنین ورود دستگاه قضائی در دستور کار قضات قرار گرفت.
وی افزود : در اجرای تبصره ذیل ماده ۵۵ و رفع تصرف از اراضی ملی با صدور رأی قطعی و هماهنگی با منابع طبیعی، نیروی انتظامی و دیگر نهادهای مرتبط، مستحدثات قلع و قمع و به صورت سابق بازگشت.
دادستان عمومی و انقلاب کلاردشت تاکید کرد: این حوزه قضائی به لحاظ دارا بودن موقعیت و شرایط خاص جغرافیایی و منابع طبیعی از اهمیت ویژه برخودار بوده و به صورت جدی از هر گونه تعرض یا تجاوز به حریم اراضی ملی و منابع طبیعی برخورد قاطع قانونی خواهد شد.
حسینی گفت: به منظور حفظ حقوق بیت المال، عملیات رفع تصرف به صورت مستمر ادامه داشته تا محیط امنی برای اعمال مجرمانه متصرفان و متخلفان فراهم نشود.
اواسط اردیبهشت ماه امسال هم پنج دستگاه ساختمان نیمه تمام در حدود ۳ هزار مترمربع از اراضی کشاورزی شهرستان کلاردشت با حکم دادستانی این شهرستان تخریب شد.
این زمین های کشاورزی در منطقه لشسر شهرستان کلاردشت قرار داشت.
کلاردشت یکی از شهرستانهای ییلاقی و تاریخی مازندران که در سالهای اخیر به عنوان مقصد گردشگری کشور شناخته شده ولی به دلیل ساخت هزاران ویلا، صنعت گردشگری این منطقه را به چالش کشیده است.
بررسی های سه دهه اخیر نشان می دهد که به علت عدم نظارت کافی بر روند ساخت و سازها و پیدایش هزاران ویلا یا به عبارتی ساخت خانه دوم برای خانواده های خوش نشین با هدف استفاده چند روزه سبب شده تا بخش وسیعی از اراضی شهر و نواحی پیرامونی شهرستان گردشگرپذیر کلاردشت دستخوش تغییرات شود و در نتیجه با تغییر بخش عمده ای از باغ ها و مزارع کشاورزی و تبدیل آن به شهرک های اقامتی و تفریحی ، رفته رفته از حالت طبیعی و گردشگری خارج شده است.
این شهرستان با جمعیتی دست کم ۲۵ هزار نفر درقالب یک شهر و ۱۹ روستا در غرب مازندران واقع است.