به گزارش روز شنبه روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، علیرضا رزمحسینی در جلسه مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی خراسان رضوی افزود: با استناد به فرمایش حضرت علی (ع) در نهجالبلاغه "فقر بزرگترین مرگ بشریت" است، این مفاهیم نشان میدهد چقدر مسائل اقتصادی اهمیت دارد و ما از آن غافل بودهایم.
وی در این جلسه که با محوریت شهرستان تربتجام برگزار شد ادامه داد: امروز دستگاه قضا در جهت ایجاد اشتغال و سرمایهگذاری پای کار آمده است و سرمایهگذاران میتوانند از این فرصت بیشترین استفاده را ببرند.
استاندار خراسان رضوی با تاکید بر اینکه ائمه جمعه میتوانند در گسترش فرهنگ اقتصاد مقاومتی موثر باشند، گفت: امروز اگر میخواهیم نظام جمهوری اسلامی تقویت شود باید همه مسوولین در راستای تقویت بخشهای مختلف از جمله اقتصاد حرکت کنند.
وی با اشاره به ضرورت اجرای طرح مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی در خراسان رضوی افزود: در راستای تحقق توسعه پایدار شرکتهای نامدار باید برای توانمندسازی مردم وارد عمل شوند و کار خود را شروع کنند.
رزم حسینی ادامه داد: وقتی در شهرستان تربتجام وحدت وجود دارد نشان میدهد بزرگترین نقش امام جمعه ایفا شده است، یا به عبارتی همین که در استان خراسان رضوی به رغم همه سلایق سیاسی وحدت ایجاد شده نشان میدهد یکی از ثمرات مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی را شاهد هستیم.
وی بیکاری را باعث بوجود آمدن ناامنی دانست و گفت: امروز همه مسوولان استان اراده کردهاند که از همه قدرت خود برای ریشهکنی بیکاری استفاده کنند، تا اتفاقات مثبتی را در اقتصاد استان شاهد باشیم.
فرماندار شهرستان تربتجام نیز در این جلسه که به صورت ویدئو کنفرانسی برگزار شد گفت: در ابتدا معین اقتصاد مقاومتی شهرستان کار خود را در بخش روستایی شروع کرد و مطالعه دقیق همه ظرفیتهای روستاهای بخش بوژگان در دستور کار قرار گرفت و در این محدوده هماکنون در گام ششم مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی هستیم.
مرتضی حمیدی با تاکید بر اینکه مهارتآموزی برای مردم روستاها تبیین شده است، افزود: در روستای چشمه گل صندوق خرد با ۷۰ عضو، در روستای چشمه جوهر با ۲۱ عضو و در روستای کلاته مروی با ۳۲ عضو در اجرای مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی تشکیل شده است.
دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی نیز در این جلسه گفت: شهرستان تربتجام جزو شهرستانهای ۵۰ درصد به بالای جدول شهرستانهای استان در اجرای طرح مثلث توسعه اقتصادی و فرهنگی محسوب میشود.
علی اکبر لبافی افزود: از هفت معین اقتصاد مقاومتی، پنج معین در این شهرستان در گام های پنجم تا ششم بوده و مشغول کار هستند. البته دو معین دیگر باید تکلیف خود را مشخص کنند.
وی ادامه داد: فرماندار شهرستان تربتجام همراهیهای بسیار در اجرای مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی داشته ولی جایگاه این شهرستان با توجه به ظرفیتهای آن بالاتر از وضعیت موجود است، لذا باید در وضعیت موجود تجدیدنظر شود و معینها بیشتر پای کار بیایند.
دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی گفت: البته در حوزه تامین مالی در شهرستان تربتجام مشکل وجود دارد و کمیسیون هماهنگی بانکها در حوزه تامین مالی باید اعتباری را در این خصوص اختصاص دهد.
وی افزود: ارزیابی این نهاد در مجموع این است که اقدامات شهرستان تربتجام به صورت دقیق ثبت سامانه نمیشود و خلاء ثبت اطلاعات در شهرستان وجود دارد که باید برطرف شود.