سرهنگ حسن آزادی روز یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: با توجه به بررسیها از طریق سامانه vms(نرمافزار مدیریت تصاویر دوربینهای مدار بسته) چهار فروند شناور صیادی متخلف توقیف و برای رسیدگی مراحل قانونی در مراجع قضایی، به بندرگاه صیادی بندرعباس هدایت شدند.
وی بیان کرد: همچنین صید و ابزارهای صیادی این شناورها، توسط نیروهای پایگاه حفاظت منابع آبزیان و کارشناسان شیلات بندرعباس توقیف و پلمب شد.
فرمانده یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات هرمزگان اظهار داشت: صیانت از حقوق، تامین آرامش، امنیت، حفظ منابع و درآمدزایی صیادان در آینده، از وظایف این یگان به شمار میرود و با همه توان با سودجویان متخلف و صید غیرمجاز مقابله میکنیم.
سرهنگ آزادی خاطر نشان کرد: تلفن ۳۳۳۳۱۴۳۴ ستاد یگان حفاظت از منابع آبزیان شیلات هرمزگان آماده دریافت هر گونه اخبار و اطلاعات در راستای صید، صیادی و خدمات رفاهی است.
طبق گزارشهای منتشر شده از سوی شیلات هرمزگان؛ از ابتدای سالجاری تاکنون ۱۹فروند شناور صیادی صنعتی و سنتی متخلف توقیف و در این رابطه ۴۲نفر دستگیر شدند.
پایگاههای حفاظت منابع آبزیان هرمزگان شامل، هفت پایگاه در شهرهای بندرعباس، بندرلنگه، جاسک، بندرکلاهی، قشم، ابوموسی، پارسیان است.
استان هرمزگان با ۲۲ بندر صیادی و صید سالانه افزون بر ۲۷۰ هزار تن انواع آبزی، ۳۰ درصد بندرها صیادی و ۳۶ درصد صید انواع آبزیان کشور را به خود اختصاص داده است که این آمارها نشان از جایگاه و اهمیت فعالیتهای شیلاتی این استان در کشور دارد.