تهران- ایرنا- مصوبات جدید شورای آموزشی دانشگاه سوره برای ادامه کلاس‌های نیم سال تحصیلی ۹۹-۹۸ و تاریخ و نحوه برگزاری امتحانات عملی و نظری اعلام شد.

به گزارش روز یکشنبه دانشگاه سوره، بنا به تأکید و توصیه وزارت بهداشت و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مبنی بر ادامه کلاس‌های مجازی و با هدف حفظ سلامتی دانشجویان، مقرر شد تمامی دروس نظری به شیوه مجازی تا پایان کلاس‌ها ادامه یابد و در صورت نیاز دانشجو یا استاد به کلاس حضوری رفع اشکال، ضمن هماهنگی با مدیر گروه، یک یا دو جلسه حضوری، از ۱۷ خرداد به بعد، با رعایت اصول بهداشتی برگزار شود.

تاریخ‌ پایان کلاس‌ها و امتحانات دروس نظری

پایان کلاس‌های دروس نظری دانشکده هنر ۱۴ تیر، دانشکده معماری ۵ تیر، دانشکده فرهنگ و ارتباطات ۲۹ خرداد و دروس عمومی ۱۶ تیر خواهد بود. همچنین تاریخ امتحانات دروس نظری دانشکده هنر از ۲۱ تیر تا ۷ مرداد، معماری از ۱۴ تا ۳۱ تیر، فرهنگ و ارتباطات از ۷ تا ۲۵ تیر و گروه عمومی از ۱۹ تیر تا ۴ مرداد در نظر گرفته شد.

همچنین مقرر شده برگزاری امتحانات مذکور یکی یا تلفیقی از شیوه های آنلاین تستی، آنلاین تشریحی، آنلاین شفاهی، تحویل پروژه یا کار تحقیقی، فعالیت و حضور مستمر کلاسی یا حضوری باشد. روش‌های مذکور با هماهنگی دانشجو و استاد و گروه مربوطه در اسرع وقت مشخص و توسط گروه به دانشجویان ابلاغ خواهد شد. تعداد دانشجویان در یک زمان برای امتحان، در دانشکده‌های هنر و فرهنگ و ارتباطات و گروه عمومی حداکثر ۶۰ و در دانشکده معماری ۴۰ نفر تعیین شده است.

برای جلوگیری از تداخل، امتحانات نظری دانشکده‌ها از یکشنبه ‌تا چهارشنبه و گروه عمومی شنبه‌ها و پنجشنبه خواهد بود. تحویل نمره امتحانی نیز دو هفته پس از برگزاری امتحان تعیین شده است و کلاس‌های جبرانی نیز باید قبل از شروع امتحان برگزار شود.

نحوه ارائه دروس نظری و عملی

با توجه به این که ارائه دروس‌ نظری- عملی، به شیوه مجازی آغاز شده، کلاس‌ها به همین روال تا آخر ادامه خواهد داشت. در صورت درخواست دانشجویان و استاد مربوطه تعدادی از جلسات باقیمانده، با نظارت دقیق گروه، به صورت حضوری برگزار می‌شود.

تاریخ‌های پایان کلاس‌ها و امتحانات دروس عملی همانند دروس نظری خواهد بود اما در صورت تشخیص استاد مربوطه تاریخ تحویل کار و امتحان این دروس می‌تواند تا پایان مرداد ادامه یابد. آن دسته از دروس نظری- عملی که با تشخیص استاد به صورت مجازی برگزار نشده است، با برنامه ریزی گروه و هماهنگی با دانشجویان، از ۱۷ خرداد با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی برگزار خواهد شد.

در صورت پیشنهاد استاد و امکان، چند جلسه مقدماتی می‌تواند به صورت مجازی از ۱۰ خرداد به بعد برگزار شود. شروع کلاس‌های حضوری این دروس، بعد از پایان امتحانات، با تشکیل دو جلسه در هر هفته انجام خواهد شد.

قابل توجه دانشجویان نیم سال آخر رشته‌های کارشناسی پیوسته صنایع دستی، هنر اسلامی و ناپیوسته ارتباط تصویری (با هدف پایان تحصیل دانشجویان رشته‌های مذکور و عدم نگرانی آن‌ها برای تحصیل در مقطع ارشد) مقرر شده کلاس‌های کارگاهی آنها از ۱۷ خرداد آغاز شود.

شرایط ورود به کلاس‌های حضوری

در ادامه اطلاعیه در خصوص شرایط ورود به کلاس حضوری آمده است: ساکن نبودن در استان‌های قرمز، پرینت گواهی سلامت از سامانه وزارت بهداشت و ارایه به همکاران حراست دانشگاه هنگام ورود، اطمینان از نداشتن کرونا در میان اعضای خانواده و نزدیکان نیاز است.

دانشجویان می‌توانند در کلاس‌های حضوری نظری، نظری عملی و کارگاهی شرکت نکنند، به شرط این که با استاد مربوطه هماهنگ کرده و تکالیف، تحقیقات، و پروژه‌های کلاسی درخواستی استاد را انجام دهند.

با هدف کمک به دانشجویانی که احتمالأ نیاز به گذراندن تعدادی دروس عمومی برای فراغت از تحصیل دارند، ترم تابستان به صورت مجازی بعد از پایان امتحانات و طی ماه‌های مرداد و شهریور برگزار خواهد شد که اطلاعات کامل آن در تیرماه ابلاغ خواهد شد.