ثریا سید زاده شامگاه یکشنبه در نشست هماهنگی مدیریت مصرف برق ادارت سیستان و بلوچستان اظهارداشت: با توجه به شیوع ویروس کرونا و به دنبال آن تامین برق پایدار برای مراکز درمانی و بیمارستانها، تابستان امسال باید توجه ویژهای به چگونگی مصرف برق بویژه در ساعت اوج بار داشت.
وی ادامه داد: امسال نیز همچون سال گذشته دستورالعملی در خصوص تغییر ساعت کاری ادارات تهیه و تنظیم شده که بزودی ابلاغ خواهد شد.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری سیستان و بلوچستان بیان کرد: ساعت کاری پیشنهادی ادارات از ساعت ۶ الی ۱۳ در نظر گرفته شده که در صورت ابلاغ تمام دستگاهها ملزم به رعایت آن هستند.
وی تصریح کرد: یکی از شاخصهای مهم هر دستگاه استفاده بهینه در مصرف انرژی بویژه برق است که در ارزیابی عملکرد هر دستگاه مورد سنجش قرار میگیرد.
سیدزاده خاطرنشان کرد: آموزش مستمر و فرهنگ سازی از طریق تولید محتوا تلویزیونی و نصب بنر در حوزه تاثیرات مدیریت مصرف بر میزان کاهش هزینه قبوض، کمک به مراکز حیاتی چون بیمارستانها و عدم خاموشی بسیار مهم است.
وی بیان کرد: باید لیستی جامع از دستگاههای حیاتی تهیه و چگونگی مدیریت مصرف برق در این مراکز تبیین شود.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به ابلاغیه هیات وزیران در مورد بهرهمندی ۲۰ درصدی ادارات از انرژیهای نو چون پنلهای خورشیدی این موضوع باید به صورت یک دستورالعمل اجرا شود.
وی ادامه داد: انجام بازرسی از دستگاههای اداری در حوزه چگونگی مصرف برق نیز مهم است و باید در دستور کار قرار گیرد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان در این نشست اظهارداشت: پارسال بیشاز ۲۸۸ میلیون تومان پاداش به مشترکان خوش مصرف این استان اعطا شد که این امر در سالجاری نیز ادامه خواهد داشت.
خلیل عوض زاده گفت: الگوی مصرفی مناسبی برای مشترکان در نظر گرفته شده که در صورت رعایت از مزایای خوش مصرفی بهرهمند خواهند شد و در صورت عدم رعایت متحمل پرداخت هفت درصد افزایش بار و ۱۶ درصد هزینه مشترک پر مصرف میشوند.
وی بیان کرد: تامین برق پایدار یکی از دغدغههای همیشگی این شرکت بوده که در فصل تابستان و افزایش میزان مصرف برق به اوج خود میرسد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان ادامه داد: امسال با توجه به شیوع ویروس کرونا و شرایطی که ایجاد شده تامین برق پایدار بویژه برای مراکز درمانی و بیمارستانی از اهمیت ویژهای برخوردار است.
وی ادامه داد: افزایش دما طی هفتههای جاری، بازگشایی دانشگاهها و مدارس و همزمانی آن با اوج مصرف برق بر میزان نگرانی شرکت توزیع برق در تامین برق پایدار افزوده است.
عوض زاده تصریح کرد: امسال بیشاز گذشته به مشارکت و همکاری همگانی در مدیریت مصرف برق بویژه در ساعات اوج مصرف (ساعت ۱۲ تا ۱۶ و ۱۹ تا ۲۳) نیاز داریم.
وی خاطرنشان کرد: شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان به منظور پایداری برق شبکه و جلوگیری از بروز خاموشی ناشی از افزایش مصرف برق در سطح این استان، تدابیر گستردهای را اتخاذ کرده که کاهش ساعت کاری ادارات از جمله این طرحهاست.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان گفت: طبق سنوات گذشته طرحی برای تغییر ساعت ادارات از ۶ الی ۱۳ ارائه شد که در صورت ابلاغ کمک خوبی در مدیریت مصرف برق در ساعت اوج بار خواهد داشت.
وی یکی دیگر از مشکلات حوزه شرکت توزیع نیروی برق در سیستان و بلوچستان را مشترکان غیرمجاز دانست و افزود: این تعداد مشترکان که گاها از طیف کم در آمد جامعه نیز نیستند حجم تلفات بسیاری را به شبکه وارد و باعث افت ولتاژ و تخریب اموال عموم میشوند.
عوض زاده افزود: نیاز است در این مورد همکاری مناسبی توسط تمام دستگاههای مربوطه انجام و دستورالعمل جامعی برای برخورد جدی با اینگونه انشعابات ارائه شود.