فرماندار تکاب در آیین کلنگزنی این مجتمع بومگردی که جمعی از فعالان اقتصادی این شهرستان نیز حضور داشتند، گفت: بهبود شاخصها و توسعه زیرساختها و خدمات بخش گردشگری این شهرستان در دستور کار قرار دارد و شرایط را برای حضور بخش خصوصی و فعالان اقتصادی جهت سرمایهگذاری در این زمینه فراهم میکنیم.
محمود زمانی افزود: زیباییهای طبیعت و تمدن به طور مشترک و تنگاتنگ در تکاب مصداق پیدا کرده و ظرفیتهای این شهرستان بهترین بستر برای تولید و ایجاد اشتغال برای جوانان و رونق اقتصادی منطقه به شمار میرود.
وی اظهار داشت: رفع موانع تولید و ایجاد بسترها و زیرساختهای مناسب برای حضور فعالان بخش خصوصی در تکاب را بهطور جدی و با حساسیت پیگیری میکنیم به گونهای که برای صدور مجوزهای مورد نیاز برای احداث این مجتمع بومگردی و اقامتی بزرگ، ۹ ماه کار و پیگیری مستمر انجام شده است.
وی بیان کرد: راهاندازی این مجتمع موجب بهبود و ارتقای خدمات گردشگری و افزایش ظرفیت اسکان و اقامت گردشگران در تکاب میشود.
فرماندار تکاب با قدردانی از تلاشهای مستمر استاندار آذربایجانغربی برای رفع موانع تولید و سرمایهگذاری در این شهرستان ادامه داد: صنعت گردشگری و مجموعه میراث جهانی تخت سلیمان، برند و شناسنامه این شهرستان به شمار میرود و امیدواریم پس از سپری شدن دوران شیوع کرونا، همچون گذشته شاهد رونق این صنعت و حضور پرشمار گردشگران در این شهرستان باشیم.
«زمانی»، با بیان اینکه همه مسوولان و مدیران تکاب برای جذب سرمایهگذاری بهطور فعال پای کار هستند اضافه کرد: بدون مشارکت مردم و بخش خصوصی، توسعه این شهرستان به ویژه در بخش رونق اقتصادی محقق نمیشود و امروز با سرمایهگذاری ۶۰ میلیارد ریالی در حوزه گردشگری چشمانداز خوبی در این زمینه ترسیم شده است.
این مجتمع بزرگ بومگردی و اقامتی بین راهی تکاب در ابتدای محور تکاب - شاهیندژ با ظرفیت اقامت ۶۰ هزار نفر در سال در مدت پنج ماه احداث خواهد شد.
اعتبار لازم برای احداث این مجتمع با ۲۰ میلیارد ریال سرمایه اولیه به صورت آورده شخصی فعالان بخش خصوصی و بقیه آن با ۴۰ میلیارد ریال تسهیلات دولتی تامین خواهد شد و برای خرید زمین، محوطهسازی و آمادهسازی فضا برای عملیات عمرانی این مجتمع تاکنون بیش از ۱۰ میلیارد ریال هزینه شده است.
این مجتمع شامل واحدهای اقامتی، تالار، رستوران، فروشگاه موادغذایی، زمین بازی کودکان، نمازخانه، کافی شاپ و سفرهخانه سنتی، توقفگاه خودرو و بخشهای مختلف خدماتی و رفاهی است و با بهرهبرداری از آن برای ۳۰ نفر به صورت مستقیم زمینه اشتغال پایدار فراهم خواهد شد.
تکاب با ۸۱ هزار نفر جمعیت از شهرهای مهمانپذیر و گردشگرپذیر کشور است که با بیش از ۱۷۰ اثر طبیعی، تاریخی و مناطق گردشگری متعدد در جنوب آذربایجانغربی واقع شده و سالانه ۸۰ هزار تا ۱۰۰ هزار گردشگر داخلی و خارجی به این شهرستان سفر میکنند.
هم اینک ۲ باب هتل و هفت واحد بومگردی در شهر تکاب و بخش تخت سلیمان با ظرفیت ۱۲۰ تخت فعالیت میکنند.