هوشنگ بازوند عصر شنبه در نشست تبیین و تشریح شیوه نامه اجرایی طرح تحولی « آجر به آجر» با اشاره به کار ارزشمند و همراهی و همدلی خیرین مدرسه ساز در ساخت، مقاوم سازی، نوسازی و تجهیز و نگهداری فضاهای آموزشی، تربیتی و ورزشی استان اظهارداشت: جلب مشارکت های مردمی، سازمانها، نهادهای دولتی و غیردولتی برای اجرای این طرح بسیار مهم است و همه می توانند با یک «آجر» در تأمین مالی پروژه ها سهیم شوند.
وی گسترش مشارکت های مردمی را سبب توسعه چشمگیر فضاهای آموزشی در مناطق زلزله زده ذکر کرد و افزود: در زلزله آبان ۹۶ تعداد ۷۸ مدرسه در استان تخریب شد اما با کمک خیرین امروز ۱۸۳ مدرسه تکمیل و تا مهرماه سال جاری به ۲۲۰ مدرسه خواهد رسید.
نماینده عالی دولت در استان کرمانشاه تصریح کرد: همبستگی اجتماعی و کار خیرین ریشه عمیقی در فرهنگ ما دارد و مردم نیکوسرشت ایران اسلامی در همه بحران ها پیشگام و پیشقدم کمک و مساعدت به همنوعان خود بوده اند و این امر مقدس در قالب مدرسه سازی نیز شایسته تقدیر و تشکر ویژه است.
استاندار کرمانشاه طرح تحولی آجر به آجر را گامی مهم در توسعه فضاهای آموزشی ارزیابی کرد و بیان داشت: در این طرح شرایطی فراهم شده است که با تنوع در جلب مشارکت ها امکان حضور همه افراد در کار نیک وخیر فراهم می شود و بر اساس هدف گذاری صورت گرفته و افق ۱۴۰۰ میزان ۷۵ میلیارد تومان توسط خیرین و به همین میزان نیز اعتبارات دولتی برای نوسازی و احداث فضاهای آموزشی هزینه خواهد شد.
اولین جلسه تبیین و تشریح طرح آجر به آجر عصر امروز ( ۱۱ خرداد) با حضور استاندار کرمانشاه، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری، مدیران کل آموزش و پرورش و نوسازی مدارس و مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری برگزار شد و در جلسه شورای آموزش و پرورش کمیته ها و کارگروه های این طرح معرفی خواهند شد.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای ۳۲۵ هزار دانش آموز است.
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۱:۱۵
کرمانشاه- ایرنا- استاندار کرمانشاه گفت: با همت خیرین مدرسهساز از نیمه دوم سال ۹۶ تاکنون ۹۰۰ کلاس درس با ۱۲۲ میلیارد تومان اعتبار در قالب ۲۳۳ پروژه به منظور توسعه فضاهای آموزشی در استان احداث شده است.