پژمان صالحی فر روز یکشنبه به ایرنا افزود: نیاز به خون همیشگی است و هر واحد خون بعد از فرآوری برای سه نفر مورد استفاده قرار می گیرد، بنابر این هرکدام از همشهریان می توانند قهرمان زندگی سه نفر باشند.
وی افزود: در این سازمان از بیماران کرونایی که یک ماه از بهبودی آنها گذشته باشد پلاسمای خون گرفته می شود.
مدیرکل انتقال خون کرمانشاه با بیان اینکه در مرکز انتقال خون شهر کرمانشاه اکنون ۱۴ تخت خونگیری و پنج تخت پلاکت وجود دارد، گفت: از اول فروردین امسال تاکنون هفت هزار و ۱۰۹ نفر به مرکز انتقال خون کرمانشاه مراجعه کردهاند که از این تعداد پنج هزار و ۵۲۶ نفر خون اهدا کردند.
صالحی فر با اعلام اینکه از مجموع اهداکنندگان پنج هزار و ۸۹ نفر آقایان و ۴۳۷ نفر معادل ۷.۹ درصد خانمها بودند، افزود: اهدای خون در استان به صورت کلی حدود ۳۵ دصد نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش داشته است.
وی همچنین افزود: اهدای خون بانوان نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲.۵ درصد افزایش داشته است.
مدیرکل انتقال خون استان کرمانشاه با اشاره به شیوع ویروس کرونا گفت: اکنون شرایط راهاندازی تیم سیار در استان برای خونگیری وجود ندارد اما همکاران ما در مرکز انتقال خون شهر کرمانشاه آماده خونگیری از مراجعهکنندگان هستند.
به گفته صالحی، اکنون در استان کرمانشاه تنها در مرکز استان کار خونگیری انجام میشود و در سایر شهرستانها این امکان فعلا به دلیل شیوع ویروس کرونا، عدم امکان اعزام گروههای سیار و همچنین نبود مرکز ثابت امکانپذیر نیست.
رییس مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تاکنون ۱۵۱ هزار و ۴۶۶ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۶۳ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، جان باختگان کرونا در کشور به ۷۷۹۷ نفر رسید.
کیانوش جهانپور روز یکشنبه درباره آخرین آمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در کشور و موارد فوت ناشی از آن بیان کرد: از دیروز تا امروز ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲هزار و ۵۱۶ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد. از بین مبتلایان جدید، ۵۱۱ مورد بستری و دو هزار و ۵ مورد از افراد در تماس با مبتلایان بودند که شناسایی شدند. مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به ۱۵۱ هزار و ۴۶۶ نفر رسید.
وی ادامه داد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۶۳ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۷۷۹۷ نفر رسید.
جهانپور گفت: خوشبختانه تاکنون ۱۱۸ هزار و ۸۴۸ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. همچنین ۲۵۲۷ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
وی اظهار داشت: تاکنون ۹۳۵ هزار و ۸۹۴ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.
رییس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت افزود: استانهای اصفهان، آذربایجانهای شرقی و غربی، لرستان، کرمانشاه، هرمزگان و سیستان و بلوچستان در وضعیت هشدار قرار دارند.
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۲:۵۷
کرمانشاه- ایرنا- مدیرکل انتقال خون استان کرمانشاه گفت: باتوجه به شیوع کرونا امسال با کاهش ۳۵ درصدی مشارکت مردم در اهدای خون نسبت به سال گذشته مواجه شده ایم.