جواد منصوری به مناسبت سی و یکمین سالگرد ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران در گفت وگو با خبرنگار معارف ایرنا گفت: در تیر ماه سال ۵۸ که فرمانده سپاه بودم قرار شد همراه شهید یوسف کلاهدوز یکی از اعضای شورای فرماندهی سپاه خدمت حضرت امام (ره) برسیم و گزارشی از وضعیت کشور به ویژه جریان تجزیه طلبی در برخی مناطق را برای ایشان تشریح کنیم.
وی افزود: زمانی که به منزل امام (ره) در قم رسیدیم، دیدیم ایشان در کوچه ایستاده و به ابراز احساسات مردم که مانند راهپیمایی ها به صورت انبوه از مقابل ایشان عبور می کنند، پاسخ می داد و هیجانی وصف ناپذیر آن کوچه را فراگرفته بود.
منصوری ادامه داد: من و کلاهدوز بسیار ناراحت شدیم و از طرف دیگر تعجب کردیم و نگران جان امام (ره) بودیم. چون شاهد ترور شخصیت هایی همچون شهید محمدولی قرنی نخستین رئیس ستاد ارتش و استاد شهید مرتضی مطهری بودیم و می ترسیدیم مبادا در این شلوغی ها برای امام نیز اتفاقی بیافتد.
پس از دیدار عمومی مردم در کوچه و زمانی که خدمت امام رسیدیم، شهید کلاهدوز قبل از ارائه گزارش خدمت امام گفت از دیدن این صحنه ناراحت و نگران شده و هنوز خاطره شهادت چند ماه اخیر را فراموش نکرده است. ولی امام (ره) فرمود ما باید به احساسات مردم پاسخ دهیم. کلاهدوز به امام (ره) گفت: شما خودتان به ما یاد دادید حتی زمانی که امیرمومنان به جبهه می رفت، سپر و شمشیر و زره داشت و ما نیز باید دفاع داشته باشیم و از شما می خواهیم اجازه دهید حفاظی تهیه کرده و محدودیت هایی را برای حفظ جان شما ایجاد کنیم.
وی اضافه کرد: حضرت امام (ره) دوباره مخالفت کردند و من مطالبی را گفتم و در نهایت زمانی که امام دیدند ما راضی نمی شویم فرمود اگر می خواهید کاری انجام دهید، مشکلی نیست ولی بدانید من به مرگ طبیعی خواهم مرد.
این کارشناس مسائل بین الملل افزود: این سخنان مربوط به تیر ماه سال ۵۸ است و امام (ره) ۱۰ سال پس از این سخنان در خرداد ۶۸ به مرگ طبیعی از دنیا رفتند.