«زهرا یزدانی» کشتیگیر دسته ۵۵ گیلوگرم که مدتی است در رشته کشتی آلیش فعالیت میکند، از خانوادهای ورزشی قدم در این ورزش گذاشته است. وی دختر دایی «رضا یزدانی» کاپیتان سابق تیم ملی کشتی آزاد و دارنده ۴ مدال طلا و برنز جهان و خواهر «امیرمحمد یزدانی» ملیپوش تیم ملی ایران در پیکارهای جهانی سال ۲۰۱۹ در قزاقستان است.
وی روز پنجشنبه در گفتوگو با ایرنا اظهار داشت: از بهمنماه قبل از اینکه به طور رسمی سالنها تعطیل شود تمرین میکردم و این تمرینها ادامه دارد. در خانه هم باشگاه بدنسازی دارم و با برادرم تمرین میکنم. فدراسیون نیز گروهی تشکیل داد و سرپرست ما نیز مونا میرزایی است و در این مدت خیلی تمرینات ملی پوشان را پیگیری میکند.
این آلیش کار ادامه داد: در این گروه نفرات اول تا سوم تمامی اوزان در تیم ملی قرار دارند. فدراسیون سبکی از تمرین را برای کشتیگیران در نظر گرفت و وقتی در اردو هستیم با توجه به سطح کشتیگیران به آنان تمرین میدهند. الان چون در اردو نیستیم و نمیتوانند ما را زیر نظر داشته باشند به صورت کلی یک برنامه مینویسند و هر کسی براساس توان خود کمتر یا بیشتر تمرینات را انجام میدهد.
وی درخصوص زمان برگزاری مسابقات قهرمانی کشوری گفت: تاریخ این مسابقات هنوز به صورت رسمی مشخص نشده است اما سرپرست تیم عنوان کرد که احتمال دارد آخر مردادماه این رقابتها برگزار شود. باید ببینیم شرایط کرونا چگونه خواهد بود و فدراسیون از چه تاریخی مسابقات را شروع میکند.
دارنده مدال برنز مسابقات جهانی قزاقستان عنوان کرد: اگر امسال در مسابقات قهرمانی کشوری اول شوم برای چهارمین سال پپاپی است که افتخار برتن کردن پیراهن تیم ملی را خواهم داشت. تمریناتم به گونهای است که بتوانم در این مسابقات اول شوم. همچنین آمادگی جسمانی من خیلی بالا رفته فقط تمرینات کشتی مقداری نامنظم است که آن را بتدریج شروع میکنیم.
دارنده مدال طلای بازیهای داخل سالن آسیا در ترکمنستان یادآور شد: آینده کشتی زنان هم بستگی به میزان حمایت مسوولان از کشتیگیران زن دارد. در هر ۲ رشته آلیش و کلاسیک کار کردم و تا زمانی که اجازه دهد کشتیگیران میتوانند در هر ۲ رشته فعالیت کنند. اگر فدراسیون بخش نامهای منتشر کند که به عنوان نمونه زهرا یزدانی اول تا سوم آلیش است نباید در کلاسیک فعالیتی داشته باشد، کشتیگیران تصمیم جدی برای ماندن در یک رشته میگیرند. گرچه اکنون کشتیگیران با خود میگویند اگر در کلاسیک چهار بر صفر باختم شانسم را در آلیش امتحان میکنم. اینگونه نیست تا کسی کشتی کلاسیک را کنار بگذارد و کشتیگیران در هر ۲ رشته فعالیت میکنند. اگر ورزشکاران قرار باشد خیلی تخصصیتر به این رشتهها نگاه کنند باید از طریق فدراسیون اقدامی صورت پذیرد.
وی اضافه کرد: بنظرم ورزشکاران باید تصمیم جدی برای ادامه یک رشته بگیرند. مدتی در جودو و تکواندو فعالیت میکردم. در تکواندو چند سال نفر اول تیم ملی بودم اما بنا به دلایلی از تیم ملی در ۱۳ سالگی کنار گذاشته شدم و دلیل آن را هنوز نمیدانم اما جودو را در زمانی که وقت آزاد داشته باشم کار میکنم و اینک به تمرینات آلیش میپردازم.