مدیر اداره بنادر و دریانوردی بندرلنگه گفت: در این مدت نزدیک به ۵۰۰ هزار تن انواع کالاهای غیرنفتی شامل میوه و ترهبار و مواد معدنی از این بنادر به کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر شده است.
قاسم عسکرینسب روز سهشنبه به رسانهها اعلام کرد: با صادرات این میزان کالای غیرنفتی نسبت به مدت مشابه سال گذشته، شاهد افزایش ۵۶۲ درصد صادرات در این بندرها بودیم.
وی ادامه داد: احداث پایانه صادراتی مواد معدنی برای بارگیری محمولههای صادراتی نگهداری شده و ساخت پنج فروند رمپ بتنی و خاکی در راستای سرعتبخشی در روند تخلیه و بارگیری سبب شد تا هم اکنون به صورت همزمان پنج فروند شناور بارج، یدک کش و لندینگ کرافت با آبخور ۵.۵ متر بتوانند در این بندر پهلو گیری و کالاها ومحمولههای تولیدی معادن منطقه را به جزایر استان وکشورهای حوزه خلیج فارس صادر کنند.
مدیر اداره بنادر و دریانوردی بندرلنگه افزود: زیرساختهای بنادر و دریانوردی بندرلنگه برای فعالیتهای تجاری تقویت شده و این بندر ازظرفیت بالایی در امر تجارت دریایی برخوردار است.
عسکرینسب ابرازداشت: اداره بنادر و دریانوردی بندرلنگه به عنوان قلب تپنده ترانزیت خودرو در ایران و چهار راهی امن برای ترابری دریایی و زمینی به کشورهای آسیای میانه به عنوان هسته مرکزی بنادر غرب هرمزگان فعالیت میکند.
وی اضافه کرد: اداره بنادر و دریانوردی بندرلنگه با مدیریت بر هفت بندر تجاری و مسافری بندرهای غرب هرمزگان شامل لنگه، حسینه، آفتاب وچارک(بخش خصوصی)، حمیران، معلم و شیو از انتهای محدوده بندرخمیر تا ابتدای حوزه استحفاظی استان بوشهر و همچنین در برگیری ۵۷۵ کیلومتر مرز دریایی از نقاط مهم مدیریت بر سواحل کشور محسوب میشود و علاوه بر ترانزیت کالا و مسافر، فعالیت صادراتی، وارداتی و کاپوتاژ را پشتیبانی میکند.
شهرستان بندرلنگه در ۲۴۰ کیلومتری غرب بندرعباس مرکز استان هرمزگان واقع شده است.
مرکز بنادر غرب هرمزگان با مدیریت بر هفت بندر تجاری، مسافری و نظارت بر ۵۷۵ کیلومتر نوار ساحلی، از جمله بنادر با سابقه و پیشرو در زمینه تجارت کالا و جابجایی مسافر با کشورهای حاشیه خلیج فارس بوده و دومین مرکز مهم تجارت دریایی استان هرمزگان بعد از بندرعباس محسوب می شود که در ۱۶۰ کیلومتری جنوب غربی بندرعباس واقع شده است.