محمد یارفرهادی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا میزان صدور سند از ابتدای امسال تاکنون را ۴۵ فقره دانست و گفت: ۳۵ مورد در سطح شهر و ۱۰ مورد در روستاهای شهرستان بوده است.
وی با اشاره به اینکه در برنامه چهارم توسعه روستاهای دارای شورای اسلامی مشمول اجرای این طرح شدند افزود: از مجموع هشت هزار و ۴۵ فقره سند صادر شده ۱۹۸ جلد آن مربوط به سال گذشته است.
وی گفت: صدور سند گامی در راستای بهرهمند شدن جوامع روستایی از مزایای مالکیت تثبیت شده در توسعه موزون است تا منابع در میان مردم روستا به گونهای تقسیم شود که همه روستاییان امکان استفاده از حقوق خود را پیدا کنند.
وی یکی از مهمترین مزایای سند مالکیت روستایی را کمک به توسعه و رونق اقتصاد دانست و افزود: ساماندهی نظام مالکیت اراضی واقع در بافت روستاها، امکان بهرهگیری روستاییان از تسهیلات بانکی، افزایش ارزش حقوقی و اقتصادی املاک واقع در روستاها، تثبیت مالکیت و از بین بردن اختلافات ملکی و کاهش سطح دعاوی املاک روستایی در مراجع قضایی از دیگر اهدافی است که در برنامههای توسعه برای صدور سند مالکیت روستایی دنبال میشود
طرح سنددار کردن اماکن روستاهای بالای ۲۰ خانوار و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت از سال ۸۱ با مشارکت سازمان ثبتاسناد و املاک و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، پیرو قانون ساماندهی روستاها آغاز شده است.
۷۰ درصد از جمعیت ۵۰ هزار نفری فاروج در نواحی روستاها سکونت دارند. مرکز این شهرستان در ۹۰ کیلومتری شرق بجنورد واقع است.