مهاباد- ایرنا- شهرداری «تازه‌کند نصرت‌آباد» بخش تخت سلیمان تکاب در جنوب آذربایجان‌غربی با حضور فرماندار و جمعی از مسوولان محلی افتتاح و اولین شهردار این شهر تازه تاسیس معرفی و مشغول به‌کار شد.

فرماندار تکاب روز سه‌شنبه در آیین افتتاح ساختمان این شهرداری با بیان اینکه شهرداری تازه تاسیس نصرت‌آباد باید با مدیریت یکپارچه، نگاه توسعه متوازن داشته باشد، گفت: انسجام سیاسی و اجتماعی و همبستگی بین شهرداری، شورای شهر و ادارات این شهر برای توسعه این منطقه ضروری است.

محمود زمانی با اشاره به اینکه رویکرد اقتصاد کشاورزی و دامداری این بخش در روند توسعه باید مورد توجه واقع شود اظهار داشت: قوانین و ضوابط مربوط به شهرداری به‌نحو مطلوبی در این شهر تازه‌تاسیس اجرا و فرهنگ‌سازی گردد.

وی با بیان اینکه تکاب به‌واسطه ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های آثار تاریخی تخت سلیمان بیشتر شناخته می‌شود، اضافه ‌کرد: باتوجه به اینکه تکاب جزو ۳۱ شهرستان منتخب توسعه است، توسعه شهری و روستاهای تخت سلیمان نیز باید از محورهای اصلی باشد.

فرماندار تکاب با تاکید بر اینکه شهرداری و شورای شهر تازه‌کند باید تعامل حداکثری داشته باشند و به دنبال درآمدهای پایدار باشند ادامه داد: شهرداری تازه‌کند نصرت آباد در هزینه کردها و اعتبارات عمرانی بودجه مصوب را محور قرار دهد.

زمانی افزود: تخت سلیمان، تاریخ و هویت تکاب است و به این نگاه تاریخی حساس هستیم و افتخار می‌کنیم از اینرو باید از ظرفیت‌های تخت سلیمان برای توسعه منطقه استفاده شود.

وی با تبریک به مردم تخت‌سلیمان برای ایجاد نقطه شهری در این بخش از تلاش‌ها و نگاه ویژه استاندار آذربایجان‌غربی و نماینده مجلس برای شهرشدن تازه‌کند نصرت‌آباد تشکر و قدردانی کرد.

در این مراسم علاوه بر افتتاح ساختمان شهرداری تازه تاسیس تازه‌کند نصرت‌آباد بخش تخت سلیمان، خیرالله رحیمی به عنوان شهردار این شهر معرفی و مشغول به‌کار شد.

روستای تازه‌کند نصرت‌آباد، مرکز بخش تخت سلیمان تکاب، سال گذشته به پیشنهاد فرماندار این شهرستان و استاندار آذربایجان‌غربی و با تصویب وزارت کشور به نقطه شهری تبدیل ‌شد.

با شهرشدن این روستا که مجموعه میراث جهانی تخت سلیمان نیز در آن واقع شده است، تعداد مناطق شهری تکاب به ۲ نقطه افزایش یافت.

تکاب با ۸۱ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان‌غربی واقع شده و دارای ۲ بخش مرکزی و تخت سلیمان است؛ بخش تخت سلیمان که یکی از مهم‌ترین مناطق تاریخی و گردشگری کشور به‌شمار می‌رود ۵۶ روستا و بیش از ۲۲هزار نفر جمعیت دارد.