محمدرضا غرنوی روز جمعه در گفت و گو با ایرنا اظهارداشت: با کم شدن جریان زایندهرود و یا خشکی بخشی از آن نمیتوانیم تمرینات خود را ادامه دهیم و همین موضوع به کاهش توانایی ورزشکاران رشته منجر خواهد شد.
وی بابیان اینکه ورزشکاران این رشته خود را حامی محیط زیست و دوستدار زایندهرود معرفی میکنند، اضافه کرد: از مسئولان و متولیان آب در استان انتظار داریم با تدابیر لازم، شرایط ادامه جریان زایندهرود را مهیا کنند تا رشتهها و ورزشکارانی که فعالیتشان بسته به جریان آب است متضرر نشوند.
رییس کمیته موج سواری هیات انجمنهای ورزشی با بیان اینکه رشته ورزشی پدل برد در استان رشتهای نوپا به شمار میرود، تصریح کرد: با وجود اینکه تنها سال از نخستین جلسات تمرینی در اصفهان و در زایندهرود میگذرد تاکنون افزون بر ۴۰ نفر بصورت فعال به این رشته وارد شدهاند و روز به روز به تعدادشان اضافه میشود.
غزنوی با تاکید بر اینکه میتوان اصفهان را به عنوان یکی از قطبهای اصلی ورزش مذکور در کشور تبدیل کرد. ادامه داد: هر کدام از این ورزشکاران برای حضور در تیمهای استانی و ملی مستعد هستند که البته حفظ آمادگی و ارتقای نکات فنی آنان نیازمند وجود آب برای تمرین است.
وی با اشاره به استقبال خوب بانوان از این رشته و توانایی آنان برای آموزش دیگران، تصریح کرد: پدل برد را میتوان به صورت خانوادگی انجام داد و با توجه به اینکه زاینده رود از شهرستانها و مناطق متعدد استان عبور میکند فراگیری این رشته امری شدنی خواهد بود.
این رییس کمیته به سالم بودن رشته ورزشی پدل برد اشاره کرد و گفت: جذابیت و مفرح بودن این رشته ورزشی کمک می کند که افراد بیشتری به آن جلب شوند.
به گفته غزنوی، این ورزش کمک میکند که شخص نیروهای عضلات خود را به صورت متوازن و کنترل شده و با هماهنگی توزیع و تعادل خود را حفظ کند.
پدل سواری ایستاده یا به اختصار SUP) Stand Up Paddleboarding) از تفریحات آبی این روزهای دنیا به شمار میرود که شامل وسیلهای شبه قایق از جنس پی وی سی و پارو است.
تاریخچه پدل بورد نوین به حدود سال ۱۹۴۰ زمانی که مهندس موج سوک کاهانماکو تصمیم گرفت وسیلهای اختراع کند که با آن بتوان به صورت انفرادی به سطح بیشتری از دریا دسترسی داشت باز میگردد.
بر اساس گفتههای معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای اصفهان با پایان توزیع حقابه کشاورزان، خروجی سد زایندهرود از ۲ شب گذشته کاهش یافت که این امر به کم شدن میزان آب موجود در رودخانه میانجامد.
بیش از ۳۱۱ هزار ورزشکار سازمان یافته در استان اصفهان فعالیت میکنند و افزون بر یکهزار و ۳۵۰ باشگاه ورزشی در این خطه وجود دارد.