به گزارش روز جمعه روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، سیامک محبی اضافه کرد: همچنین در این مدت واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت قم ۲۵۶ مورد بازرسی از اصناف انجام داده است.
وی افزود: ازاینبین ۲۰۳ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در سطح استان قم انجامگرفته است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم تصریح کرد: با بررسیهای انجامشده ۶۹۴ کیلوگرم انواع مواد غذایی معدومسازی شد.
محبی اضافه کرد: همچنین برای اطمینان از سلامت فعالیت واحدهای تهیه و توزیع مواد غذایی ۱۴۸ موردسنجش از این اقلام مصرفی با تجهیزات حرفهای انجام پذیرفت.
وی در پایان یادآور شد: در این ۲۴ ساعت گذشته، ۷ مرتبه نمونهبرداری از بخش آب قم انجام و ۳۱ مورد کلرسنجی از این تاسسیات صورت گرفته است.