علیرضا نوری روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: با همکاری مربیان این استان بیش از ۷۰۰ فیلم در زمینههای آموزش نقاشی، کاردستی، قصه گویی، معرفی کتاب، طرح های ادبی، پویانمایی، نمایش، شعرخوانی، بازی و سرگرمی جهت استفاده کودکان و نوجوانان که در خانهها ماندند، تولید و در سایت کانون بارگزاری شده است.
وی اضافه کرد: بر اساس شیوهنامه معاونت فرهنگی کانون، از فروردین امسال علاوه بر فعالیت "پیک امید مجازی" فعالیتهای انجمنهای تخصصی و آموزشهای مجازی مراکز ویژه اعضای هر مرکز در بستر اینترنت فراهم شده است.
این مسؤول ادامه داد: مربیان فرهنگی، ادبی و هنری کانون در سراسر استان نیز با تشکیل گروه در فضای مجازی، تمامی فعالیتهای حضوری را به صورت مجازی برای کودکان و نوجوانان برگزار کردند که این روند تا زمان حضور گروهها در مراکز کانون ادامه خواهد داشت.
وی اظهار داشت: بر این اساس ۱۷ مرکز فرهنگی هنری ثابت کانون استان در مرکز استان و شهرستانهای تابعه از روز شنبه دهم خرداد سال جاری به صورت رسمی و بدون حضور اعضا بازگشایی شده است.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان زنجان ادامه داد: بر همین اساس، تمامی کارکنان شاغل در مراکز فرهنگی هنری کانون با رعایت دستورالعملهای بهداشتی تا کنترل بیماری کرونا و بر اساس ساعت مصوب در محل کار خود حاضر شدند.
وی اضافه کرد: مربیان ثابت، سیار و پستی کانون با حضور در مراکز فرهنگی هنری ثابت، به کار آمادهسازی و برنامهریزی برای فعالیتهای تابستانی در فصل اوقات فراغت و همچنین خدماتدهی مجازی از طریق گروهها و کانالهای فرهنگی و هنری را انجام می دهند.
نوری افزود: بر این اساس و طبق برنامه ریزی انجام گرفته خدماتدهی مستقیم مربیان مراکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری به کودکان و نوجوانان از تیر سال جاری آغاز میشود.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان زنجان خاطرنشان کرد: با شیوع بیماری کرونا مراکز فرهنگی هنری کانون در استان همزمان با سراسر کشور از اسفند سال گذشته تعطیل شدند اما اقدامات و برنامههای مختلف به گروههای هدف هرگز با وقفه مواجه نشد.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان زنجان با ۱۷ مرکز ثابت و ۱۳ کتابخانه سیار شهری و روستایی و پستی و با ۵ انجمن فعال در زمینههای فرهنگی، هنری و ادبی با محوریت کتاب و کتابخوانی خدماترسانی میکنند.