به گزارش روز شنبه دانشگاه علوم پزشکی مشهد دکتر فریبرز ثمینی افزود: این نشان از توانمندی و تبحر اعضای کمیته علمی کووید-۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد در زمینه تدوین دستورالعملها و ارائه راهکارهای مناسب مقابله با بیماریهای عفونی به ویژه ویروس کروناست.
او ادامه داد: همزمان با شیوع ویروس کرونا در کشور، فعالیتهای آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در چند حیطه طبقهبندی و کمیته علمی مدیریت پیشگیری کرونا در سه کارگروه تخصصی آمار و اطلاعرسانی، آموزش و کاهش ترس و اضطراب در جامعه فعال شده و تا کنون دستورالعملها و پروتکلهای متعددی در این حوزه تدوین و در اختیار مسوولان دانشگاهی و استانی قرار داده است.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به کسب رتبه دوم دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی تایمز گفت: این دانشگاه پس از دانشگاه علوم پزشکی تهران در رتبه دوم کشور قرار گرفته است و این امر ثمره تلاش و همّت تمامی اعضای هیات علمی در حوزه های آموزش و پژوهش است.
بر اساس آخرین گزارش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مجموع بیماران مبتلا به کرونا در کشور به ۱۶۷ هزار و ۱۵۶ نفر رسیده و تاکنون هشت هزار و ۱۳۴ تن در ایران جان خود را بر اثر این بیماری از دست دادهاند.
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۷
مشهد- ایرنا - معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با دستور وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی ۲۰ نفر از اعضای کمیته علمی کووید- ۱۹ این دانشگاه به عضویت کمیته مشورتی علمی مبارزه با بیماریهای عفونی کشور در آمدند.