امضاء کنندگان در نامه به مارک رگو تصریح کردند که نگرانی آنها با بسیاری از چهرههای سرشناس یهودی مشترک است، حتی اگر آنها تصمیم به سکوت گرفتهاند.
این نامه افزود که هنوز استدلالی را نشنیدهایم که ما را در خصوص الحاق کرانه باختری قانع کند. درعوض این اقدام از دید ما یک پیروزی با هزینه گزاف است که چالشهای اقتصادی، دیپلماتیک و سیاسی اسرائیل را بدون حصول دستاورد قابل توجهی، تشدید خواهد کرد.
نامه یادشده با بیان اینکه الحاق کرانه باختری، عواقب سنگینی برای مردم فلسطین خواهد داشت تصریح میکند: اسرائیل جایگاه بین المللی خود را سست خواهد کرد و این اقدام با اندیشههای یک کشور یهودی و دموکراتیک ناسازگار است.
این نامه از سوی افرادی چون مالکوم ریفکیند وزیر امور خارجه پیشین انگلیس، رابرت وینستون نماینده مجلس اعیان و سایمون شاما تاریخشناس یهودی امضاء شده است.
هم زمان فشارها برای محکومیت تصمیم رژیم صهیونیستی از سوی نهاد با نفوذ «نمایندگان یهودیان انگلیس» بالا گرفته است. صدها دانش آموز یهودی در انگلیس در بیانیهای یادآور شدهاند که حمایت این نهاد از راه حل تشکیل دو کشور فلسطین و اسرائیل، با سکوت دربرابر الحاق یکجانبه کرانه باختری بیمعناست.
رژیم صهیونیستی قصد دارد بخشهایی از کرانه باختری رود اردن را که در جنگ ۱۹۶۷ میلادی به اشغال درآورده به قلمرو خاکی خود ضمیمه کند.
طرح صلح «دونالد ترامپ» که به «معامله قرن» معرفی شده است، چند ماه پیش منتشر و سبب خشم فلسطینیان و رد آن از سوی جامعه بینالمللی شد
در این طرح، رژیم صهیونیستی مجاز میشود تا شهرکهای کرانه باختری و منطقه راهبردی دره اردن را به سرزمینهای اشغالی الحاق کند.
برخی کشورهای اروپایی تهدید کردهاند که در صورت اجرای تصمیم رژیم اسرائیل برای الحاق کرانه باختری، اساس روابط خود با تل آویو را تغییر خواهند داد.