تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۲

پکن- ایرنا- وزارت بهداشت ژاپن طرح خود برای کوتاه کردن زمان مورد نیاز جهت استفاده عملی مردم این کشور از واکسن ویروس کرونا را اعلام کرد.

به گزارش ایرنا از تلویزیون دولتی ژاپن، هدف از این طرح سرعت بخشیدن به روند کلی از طریق پیشبرد همزمان تحقیقات و توسعه واکسن و نیز تولید آن است.

وزارت بهداشت در بودجه تکمیلی پیشنهادی خود برای سال مالی جاری ۵۰ میلیارد ین یا حدود ۴۵۵ میلیون دلار یارانه به موسسات دست اندر کار در تولید واکسن تخصیص داده است.

این وزارتخانه همچنین حدود ۱.۳ میلیارد دلار بودجه مضاعف برای تشویق شرکت های خصوصی به سرمایه گذاری در مراکز تولید تخصیص داده است.

توسعه و تولید انبوه یک واکسن بطور معمول چند سال طول می کشد اما مقامات وزارت بهداشت می گویند امیدوارند این زمان را به میزان چشمگیری کاهش دهند.

مقامات این وزارتخانه به احزاب حاکم گفته اند که امیدوارند واکسینه کردن مردم در برابر ویروس کرونا را در نیمه نخست سال میلادی آینده (۲۰۲۱) آغاز کنند.

بدین منظور، مقامات وزارت بهداشت قصد دارند به ایجاد سیستم های تولید و تسهیل روند تصویب این واکسن کمک کنند.

ژاپن پیش از این نیز ۳۰۰ میلیون دلار با هدف تهیه واکسن کرونا در اختیار سازمان گیوی که مسئولیت تولید و توزیع واکسن ها را بر عهده دارد قرار داده بود.

در حال حاضر چندین کشور و شرکت بین المللی در سطح جهان مشغول تحقیق و مطالعه برای تولید واکسن کرونا هستند و بسیاری از این واکسن ها در مرحله آزمایشی قرار دارند و تا نهایی شدن آن، زمان زیادی نیاز است.

شیوع ویروس کرونا معروف به «کووید ۱۹» برای نخستین بار اواسط ماه دسامبر (۲۴ آذر) در شهر «ووهان» واقع در مرکز چین گزارش شد ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می شد اما کمیسیون ملی بهداشت چین بعد از انجام یک سری تحقیقات، در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

این ویروس تا کنون حدود ۷ میلیون نفر را در جهان مبتلا کرده و باعث جان باختن افزون بر ۴۰۰ هزار تن هم شده است.

منبع: تلویزیون ژاپن