علیرضا کمرئی امروز یکشنبه در نشست مشترک با حضور محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری و مدیران استارتاپهای آموزشی در اردوگاه شهید باهنر اظهار داشت: این نشست مشترک علاوه بر احصای زمینههای همکاری میتواند محلی برای تبیین دیدگاههای ارائه دهندگان خدمات آموزش دیجیتال درباره تعلیم و تربیت رسمی نیز باشد.
وی افزود: یکی از نیازهای مهم آموزشهای دیجیتال، کمک در آموزشهای مهارتی (عملی) است. در بحث شبیهسازها نیازمند فراهم شدن زمینه یادگیری دروس عملی هستیم. موضوع آموزشهای عملی در واقع موضوعی است که امروز همه دنیا با آن درگیر هستند و باید در این زمینه ابزارهای مناسبی یافت شود.
معاون وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: همان طور که یادگیری به تلاش فرد یادگیرنده بستگی دارد، باید موقعیتی فراهم شود که هر چه بیشتر از یاد دادن فاصله گرفته و به سمت تعلیم و تربیت موثر حرکت کرد.
کمرئی عنوان کرد: ارائه دهندگان خدمات تعلیم و تربیت باید ضمن توجه به آموزشها در جامعه جهانی به تعلیم و تربیت در جامعه اسلامی نیز توجه داشته باشند. آموزشها باید متناسب با فرهنگ عمومی مردم کشور ارائه شود. چرا که اگر غیر از این صورت گیرد، به کارگیری این روشها و ابزارها دشوار خواهد شد.
وی افزود: در برنامهریزیهای مجازی باید کمک شود نقش معلم در تعلیم و تربیت قویتر از پیش باشد. هر چند ممکن است در موقعیتهایی این آموزشها جایگزین معلم باشند، اما ارائه دهندگان خدمات آموزش مجازی میتوانند با این رویکردها خود را به دستگاه آموزش و پرورش نزدیک کنند.