دکتر حمیدرضا رحیمی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: طی روزهای اخیر آمار مبتلایان سرپایی کرونا در مشهد و برخی از شهرستانهای خراسان رضوی افزایش یافته است اما آمار بستری شدگان تغییری نکرده است.
وی اضافه کرد: ۳۴ مرکز خدمات جامع سلامت ۱۶ ساعته در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای پذیرش بیماران با علائم مشکوک کرونا فعال است و از سوی دیگر پیشبینی ها برای پذیرش بیماران احتمالی در بیمارستانها و مراکز درمانی انجام شده است.
رییس کارگروه اطلاعرسانی بیماری کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی وضعیت کرونا در شهرستانهای مختلف کشور را هر هفته اعلام میکند و در صورت تداوم افزایش مبتلایان به کرونا در مشهد احتمال تصمیمگیری جدید و بازگشت محدودیتها برای پیشگیری از بیماری وجود دارد.
رحیمی افزود: بر اساس آخرین گزارش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که در ۱۵ خرداد ماه منتشر شده است ۱۴ شهرستان استان خراسان رضوی از نظر شیوع کرونا در وضعیت سفید و ۱۲ شهرستان در وضعیت زرد قرار دارند.
وی ادامه داد: بر طبق این گزارش هم اکنون چهار شهرستان استان خراسان رضوی شامل مشهد، تربتجام، تایباد و صالحآباد از نظر شیوع کرونا در وضعیت قرمز قرار دارند.
رییس کارگروه اطلاعرسانی بیماری کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بی توجهی مردم نسبت به رعایت اصول بهداشتی، حفاظت فردی و خودمراقبتی از مهمترین علل افزایش آمار مبتلایان به کرونا در خراسان رضوی به شمار میرود.
هشدارهای بهداشتی پیرامون امکان شیوع دوباره بیمار کرونا پس از آن صورت میگیرد که مردم در موضوع رعایت فاصله گذاری اجتماعی و رعایت دستورالعمل های بهداشتی دقت کافی نداشته باشند.
بر اساس آخرین آمار رسمی تاکنون ۱۷۱ هزار و ۷۸۹ نفر در ایران به بیماری کرونا مبتلا شدهاند. این بیماری تاکنون جان هشت هزار و ۲۹۱ تن را در کشورمان گرفته است.
۷۵درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار نفری خراسان رضوی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند و به بقیه جمعیت استان دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه، تربتجام و نیشابور خدماترسانی می کنند.