مجید فرهزاد روز یکشنبه در نشست با خبرنگاران تاکید کرد: از این میزان سرمایهگذاری ۵۲۰ میلیارد ریال مربوط به طرحهای توزیع، ۶۰۰ میلیارد ریال مختص فوق توزیع و توسعه پستها و ۳۸۰ میلیارد ریال مرتبط با بخش خصوصی و نیروگاهها بوده است.
وی افزود: تا دو ماه آینده چهار هزار میلیارد ریال طرح مربوط به صنعت برق در چهارمحال و بختیاری افتتاح میشود.
فرهزاد تصریح کرد: شرکت توزیع نیروی برق چهارمحال و بختیاری ۱۰ طرح با ۸۵۰ میلیارد ریال نیاز اعتباری برای جهش تولید در سالجاری پیشنهاد کرد که از این تعداد با اجرای هشت طرح به ارزش ۴۰۰ میلیارد ریال موافقت شد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: این طرحها شامل توسعه زیرساختهای منطقه ویژه اقتصادی شهرکرد، شهرک تخصصی آب کوهرنگ، احداث شبکه تغذیه طرح انتقال اب بن – بروجن، احداث شبکه ۲۰ کیلووات گندمان، طرح دشتک آلیکوه، احداث خط ۶۳ کیلوولت مجتمع فولاد سفیددشت و توسعه خطوط برق سفیددشت است.
وی گفت: اجرای طرحهای جهش تولید بهمنظور تقویت زیرساختهای برق با هدف افزایش تولید در بخشهای مختلف اجرایی میشود.
فرهزاد تاکید کرد: چهارمحال و بختیاری هماینک جزو ۱۰ استان منطقه یک کشور قرار داشته که کمترین خاموشیها در فصل گرما را دارد.
وی افزود: برنامه زمانبندی تعرفه اوج بار مشترکان خانگی و تجاری در چهارمحال و بختیاری بین ساعتهای ۱۹ تا ۲۳، مشترکان اداری ۱۱ تا ۱۵ و مشترکان صنعتی و کشاورزی۱۲ تا ۱۶ است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: در صورت رساندن مصرف مشترکان به صفر در زمان اوج بار، بقیه برق مصرفی آنان رایگان خواهد شد.
وی یادآور شد: شرکت توزیع نیروی برق چهارمحال و بختیاری ۵۰۰ میلیارد ریال از مشترکان طلب دارد که از این میزان ۴۰ درصد مربوط به شرکتها و دستگاههای اجرایی دولتی است.
فرهزاد گفت: میانگین قبض هر مشترک خانگی استان در یک دوره دو ماهه ۱۷۰ هزار ریال است و ۹۷ درصد مشترکان برق استان خوشمصرف و تنها سه درصد دارای مصرف بالا هستند.
وی افزود: سال گذشته ۱۵ میلیارد ریال تخفیف برای مشترکان خوشمصرف در بخش کشاورزی چهارمحال و بختیاری اعمال شد و برق مشترکان پرمصرف ۲۳ درصد گرانتر از هزینه برق مشترکان کممصرف محاسبه میشود.
وی یادآور شد: پاداش پرداختی به مشترکان برق در سال گذشته ۱۳ میلیارد ریال بوده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: با توجه به نامگذاری سالجاری از سوی مقام معظم رهبری به نام جهش تولید، براساس برنامهریزیهای انجام شده امسال هیچگونه قطعی برق در صنایع استان نداریم.
وی گفت: تاکنون ۷۰ درصد کشاورزان چهارمحال و بختیاری برای رساندن مصرف برق خود به صفر بین ساعتهای ۱۲ تا ۱۶ و بهرهمندی از برق رایگان در ۲۰ ساعت باقیمانده، با این شرکت تفاهمنامه تنظیم و امضا کردهاند.
فرهزاد تاکید کرد: در سال گذشته ۶ روستای استان در شهرستانهای کوهرنگ و کیار با ۵۹ خانوار جمعیت از نعمت برق بهرهمند شدند.
وی صنعت برق را نیازمند مدیریت مصرف در ۶۰ روز تابستان دانست و افزود: برای تولید یک مگاوات برق در نیروگاهها به ۵۰۰ هزار دلار سرمایهگذاری و برای احداث یک نیروگاه با ظرفیت یکهزار مگاوات به ۸۰ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری ۳۸۰ هزار مشترک برق دارد که از این تعداد ۸۳ درصد در بخش خانگی، ۳ درصد در بخش عمومی، ۲ درصد در بخش کشاورزی، ۱۰ درصد در بخش تجاری . ۷۵ صدم درصد در بخش صنعتی است.