ابوالفضل اکرمی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این دستورالعمل که از سوی وزارت نیرو صادر شده از ۱۵ خرداد ماه جاری تا ۱۵ شهریور ۱۳۹۹ اجرا میشود.
وی با بیان اینکه ابرکوه از قطبهای مهم کشاورزی استان است و ۶۵ درصد انرژی الکتریکی مصرفی این شهرستان مربوط به بخش کشاورزی است، اظهارکرد: از بهره بردارانی که صاحب چاه کشاورزی هستند، دعوت میشود برای تکمیل تفاهم نامه این طرح به مدیریت توزیع برق ابرکوه و بخش بهمن مراجعه کنند.
اکرمی ادامه داد: این طرح علاوه بر کاهش هزینه برق مصرفی کشاورزان در کاهش خاموشی در زمان اوج پیک مصرف در فصل گرما نقش مهمی دارد.
مدیر توزیع اداره برق ابرکوه ، اضافه کرد: از مجموع ۶۶۹ حلقه چاه بخش زراعت و باغبانی، ۶۳۵ مورد آن با ۷۰۱ انشعاب مربوط به طرحهای نوین آبیاری است که از انرژی الکتریکی استفاده میکنند.
وی یادآور شد: صددرصد روستاهای ابرکوه از برق برخوردار است و در اجرای طرحهای توسعه، اصلاح و بهینهسازی شبکه توزیع برق در مناطق شهری و روستایی سال گذشته ۴۲ میلیارد ریال هزینه و ۱۵ هزار متر شبکه فشار متوسط، ۶ هزار متر شبکه فشار ضعیف و ۲۳ دستگاه ترانسفورماتور هوایی و زمینی به قدرت هزار و ۲۰۰ کیلو ولت پست هوایی ایجاد و نصب شد.
اکرمی اظهار کرد: اجرای این طرحها کاهش تلفات انرژی الکتریکی، افزایش قابلیت اطمینان خطوط برقرسانی، ارتقای پایداری شبکهها و کاهش خاموشی را باعث شد و شاهد کاهش یک درصد قطع برق و نیم درصد تلفات شبکه برق نسبت به سال ۹۷ بودیم.
شهرستان ابرکوه دارای ۲۸ هزار و ۲۰۰ مشترک برق خانگی ، تجاری ، کشاورزی و صنعتی است.
مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری ابرکوه در ۱۴۰ کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد.