تهران-ایرنا- در حالی که سودان با تورم صد درصدی مواجه شده است ، وزیر دارایی این کشور اعلام کرد که دولت حاکم مذاکراتی را با صندوق بین‌المللی پول برای دریافت حمایت‌های مالی و بین‌المللی آغاز کرده است .

به گزارش رویترز، ابراهیم البدوی در توییتر خود نوشت که این هفته مذاکراتی را با این صندوق با هدف گشایش درهای سرمایه گذاری بین المللی در بخش های تولیدی کشور بخصوص پروژه های توسعه ای کلان در راستای افزایش تولید آغاز کرده است.

براساس این گزارش سودان هم اکنون بشدت نیازمند حمایت مالی برای تنظیم دوباره اقتصاد کشور است که با تورم صد در صدی روبرو است . ارز این کشور سقوط کرده و دولت این کشور اقداماتی را برای حمایت از نان و سوخت و برق در پیش گرفته است.

آغاز این گفت و گو بین خارطوم و صندوق بین المللی پول حاکی از بهبودی روابط آن با این صندوق است در حالی که پیش از این سودان نمی توانست از صندوق بین المللی پول و بانک جهانی درخواست کمک کند و سازمان ملل متحد همچنان این کشور را در فهرست کشورهای حامی تروریست قرار داده و خارطوم هنوز نتوانسته بدهی های خود به صندوق بین المللی پول بالغ به ۱ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار را بپردازد.

آمریکا پس از کنار رفتن عمر البشیر رئیس جمهور سابق این کشور در سال ۲۰۱۹، اعلام آمادگی کرده که نام سودان را از فهرست تروریسم خارج کند.

واشنگتن در سال ۱۹۹۷ نام سودان را به دلیل درگیری‌های دارفور در فهرست کشورهای حامی تروریسم قرار داد و این کشور را تحریم کرد.

سودان سال‌ها در حاکمیت عمر حسن البشیر" رییس جمهوری مخلوع بود تا اینکه وی ۲۲ فروردین ۹۸ با دخالت ارتش این کشور سرنگون شد و پس از آن، ارتش با تشکیل نهادی با عنوان شورای نظامی انتقالی به ریاست ژنرال عبدالفتاح البرهان قدرت را در دست گرفت.