تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۳

شیراز - ایرنا-  مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق شیراز با اشاره به افزایش بی رویه مصرف وسایل سرمایشی غیر استاندارد در سال‌های اخیر گفت : میزان مصرف انرژی در ماه خرداد در شهرستان شیراز و محدوده فعالیت این شرکت با حدود ۱۰ درصد افزایش نسبت به سال قبل از مرز هزار و ۱۴۰ مگاوات گذشت.

جلال زراعت پیشه روز دوشنبه با یادآوری  موضوع افزایش چشمگیر مهاجرت از استان‌های و شهرهای همجوار در فصل تابستان و  شهرستان‌های گرمسیر استان فارس ، بوشهر و  استان هرمزگان به شیراز افزود: افزایش محسوس و حدود ۱۰ درصدی مصرف انرژی برق در محدوده عملکرد این شرکت هشداری برای صرفه جویی در مصرف برق است .

زراعت پیشه گفت: علی‌رغم کاهش نسبی مصرف برق در بسیاری از کشورها، متاثر از شرایط ناشی از انتشار ویروس کرونا، امسال با بروز گرمای زودرس هوا، نسبت به سال گذشته شاهد افزایش چشمگیر مصرف برق هستیم لذا امسال مدیریت مصرف با هدف تامین برق مطمئن و پایدار، از اهمیت بالاتری برخوردار است.

وی اضافه کرد : با توجه به روند مصرف برق طی یکماه گذشته، وارد شدن به فصل گرما و لزوم استفاده از وسایل سرمایشی ، امسال شاهد افزایش میزان مصرف برق در مشترکان بخش های مختلف خواهیم بود و اگر این مصرف مدیریت نشود، احتمال بروز مشکل در تامین برق مطمئن و پایدار وجود خواهد داشت.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق شیراز با اشاره به تجارب موفقیت آمیز   در گذر از  اوج مصرف برق در سال ۹۸ ،  بر لزوم همکاری مشترکان برای عبور موفق از   تابستان امسال تاکید کرد و گفت: با توجه به سهم قابل ملاحظه وسایل سرمایشی در اقلیم تحت پوشش این شرکت، استفاده از دمای آسایش ۲۴ الی ۲۶ درجه، استفاده از دور کند کولر آبی ، استفاده از سایبان، درزگیری مناسب و سرویس به موقع وسایل سرمایشی علاوه بر کاهش بیش از ۲۰ درصدی مصرف برق، با توجه به اینکه به ازای هر ۱۰ درصد کاهش مصرف برق ۲۰ درصد از هزینه بهای برق مصرفی در قبوض کاهش می یابد، منجر به کاهش حدود ۴۰ درصدی هزینه برق مصرفی نیز خواهد شد.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق شیراز با اشاره به اینکه امسال نیز در زمان اوج مصرف تابستان، تعرفه برق برای مشترکان پرمصرف، ۱۶ درصد بیش از تعرفه سایر مشترکان بهای برق افزایش می یابد، گفت: توجه به زمان پیک بار  ۱۳ الی ۱۷  و موکول کردن استفاده از وسایل برقی پر مصرف مانند جارو برقی، ماشین ظرفشویی، ماشین لباس شویی و ... به ساعات غیر از پیک، باعث کاهش حدود ۲۰ درصدی هزینه برق مصرفی می گردد.

زراعت پیشه گفت، مدیریت مصرف پایدار ، مدیریت مصرف آگاهانه است که نیازمند مشارکت و تفاهم همگانی می باشد ازاینرو استراتژی های مدیریت مصرف این شرکت اجرای طرح‌های مشارکتی و تشویق محور مدیریت مصرف و طرحی جدید، با عنوان تجمیع کننده های بار برای نخستین بار در شرکت توزیع برق شیراز در دستور کار قرار گرفته است که انتظار می رود اجرای آن با کسب مشارکت همگانی، ضمن کاهش مصرف برق در ساعات اوج، زمینه اشتغال مناسبی را برای علاقه مندان به کسب و کارهای نوین و استارت آپ ها فراهم کند.

این مقام مسوول ضمن تشکر از مشترکانی که در طرحهای مشارکتی سال ۹۸ با این شرکت همکاری کردند، میزان پاداش پرداختی به این مشترکان را ۵۶ میلیارد ریال، اعلام کرد. 

وی با بیان اینکه امسال تا کنون تعدادبالغ بر ۱۲ هزار تفاهمنامه برای اجرای طرح های تشویقی و مشارکتی مدیریت مصرف در بخشهای مختلف امضا شده است، گفت: با مشارکت مشترکان بخش های مختلف در مدیریت مصرف برق،   تابستان امسال هم از اوج مصرف  بار بدون خاموشی نوبتی عبور خواهیم کرد.

زراعت پیشه با اشاره به نقش چشمگیر مشارکت در اقناع و مدیریت مصرف گفت در طرح تجمیع کننده ها، متقاضیان حقیقی و حقوقی پس از شرکت در فراخوان صادره و بررسی مدارک ارسالی، انتخاب و پس از عقد قرارداد با اجرای طرح های ابتکاری به انتخاب خود و با هماهنگی و تایید این شرکت، اقدام به جلب همکاری تعداد معینی از مشترکان خانگی و تجاری، که از قبل مشخص شده اند، به منظور کاهش مصرف برق در ساعات اوج بار خواهند کرد.

وی با تاکید براینکه تامین برق مطمئن و پایدار، اصلی ترین اولویت شرکت توزیع برق شیراز می باشد، گفت: با اعمال درست مدیریت مصرف برق و کاهش ده درصدی در مصرف آن، تامین برق با قابلیت اطمینان لازم انجام خواهد پذیرفت.

حوزه عملیاتی شرکت توزیع برق شیراز به مساحت ۲۰هزار و ۱۴۸کیلومتر مربع شامل امور هفت گانه برق شیراز، مدیریت برق مرودشت شامل برق مرودشت و اداره های برق سیدان، درودزن و کامفیروز، مدیریت برق ارسنجان، مدیریت برق سپیدان شامل برق سپیدان و اداره برق بیضا، مدیریت برق پاسارگاد، مدیریت برق سروستان، مدیریت برق صدرا و مدیریت برق نواحی شیراز شامل اداره های برق خرامه، داریون، زرقان، کوار، ارژن و دارنگون است.