سید محسن طباطبائیان روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در هر یک هکتار زمین کشاورزی، سه تن سیب زمینی کشت میشود که پس از برداشت، ۲۰ درصد سیب زمینی های تولیدی به عنوان بذر نگهداری و بقیه به بازار عرضه میشود.
طباطبائیان ادامه داد: کشت این محصول از اوایل خرداد در منطقه رودبار دامغان در دستور کار قرار گرفت که زمان برداشت سیب زمینی نیز در آبان است.
وی میانگین برداشت این محصول از هر هکتار را ۱۲ تا ۱۵ تن عنوان کرد و گفت: در سال گذشته حدود سه هزار و ۲۰۰ تن سیب زمینی در شهرستان دامغان برداشت شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دامغان اظهار داشت: عملیات کاشت، داشت و برداشت سیب زمینی در دامغان برای بیش از ۴۰۰ نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم شغل ایجاد کرده است.
ارقام سیب زمینی کشت شده در شهرستان شامل جلی، لیندا، آریندا، مارفونا است و مهمترین ارقام سیبزمینی قابل کشت در این شهرستان نیز اگریا و باراکا هستند که توسط ۱۵۰ بهره بردار کشاورزی کشت میشوند.
سیب زمینی جزو گیاهان غدهای است که نقش مهمی در تغذیه دارد.
این محصول با ارزش دارای کربوهیدات (نشاسته) زیادی بوده و به دلیل عملکرد بالا، مورد توجه است.
۳۵ درصد اشتغال دامغان در حوزه کشاورزی است که پنج هزار باغدار و کشاورز در این بخش مشغول فعالیت هستند.