سهراب احمدی روز سهشنبه در جلسه ستاد مدیریت بحران سقز اظهار داشت: کمبود نیروی انسانی و امکانات از مشکلات اساسی برای اطفای حریق جنگلها و مراتع است چون واقعا نیروهای این اداره در سخت ترین شرایط با آتش سوزیها مقابله میکنند.
وی با بیان اینکه، عقدتفاهم نامه با دهیاران و انجمن های زیست محیطی از اقدامات ما برای اطفای حریق مراتع و جنگلها بوده است، بر ایجاد هشدار آتش سوزی محدودههای دفن زباله در جلوگیری از گسترش حریقها تاکید کرد.
جانشین ستاد مدیریت بحران سقز نیز در این جلسه اظهار داشت: حفاظت از عرصههای طبیعی، وظیفه ای انسانی، شرعی و قانونی است و قصور از هیچ دستگاهی در این زمینه قابل قبول نیست.
علی محمدیان با اشاره به اینکه همه با همت والا در اطفای حریق جنگلها و مراتع همدل باشیم، یادآور شد: آتش سوزی های گسترده در زاگرس زخم بزرگی بر طبیعت است.
محمدیان بر آمادگی ادارات برای خاموش کردن آتش سوزی ها احتمالی جنگل ها و مراتع، تهیه آتش کوب به همت بخشداران، شهرداری ها، منابع طبیعی، محیط زیست و آتش نشانی، تشکیل ستادهای بحران در سطح بخش، حساس سازی نخبگان و ماموستایان، تدوین تقویم های ایمنی توسط منابع طبیعی و استفاده از بسترشبکه های اجتماعی برای آگاه سازی و فرهنگ سازی تاکید کرد.
محمد نافع علایی نیا، رییس جهاد کشاورزی شهرستان سقز هم گفت: هرکس آتش بر دامن طبیعت بزند، مرتکب جنایت شده است.
محمد دولتی، رییس اداره آتش نشانی سقز هم با بیان اینکه از ۴۳۰ مورد آتش سوزی در سال گذشته بیش از یک سوم آن خارج از محدوده شهر بوده است از آمادگی این نهاد برای اطفای حریق خبر داد.
سقز با بیش از ۲۲۶ هزار نفر جمعیت دومین شهرستان پر جمعیت استان کردستان است که در ۱۹۰ کیلومتری شمال سنندج مرکز این استان قرار دارد.