"محمود زمانی" روز سهشنبه در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان و غنیسازی اوقات فراغت دانشآموزان افزود: سیاستگذاری اصلی مدیریت اجرایی این شهرستان در ساماندهی امور جوانان ایجاد اشتغال است و بر این اساس به دنبال شناسایی ظرفیتهای اشتغال و جذب و حمایت از سرمایهگذاری هستیم.
وی بیان کرد: در این زمینه در چند ماه اخیر اقدامات مناسبی از جمله سرمایهگذاریهای اشتغالزا برای جوانان با احداث سردخانه و بومگردی بینراهی و تلاش برای احیای واحدهای تولیدی و صنعتی راکد از جمله کارخانه سنگبُری در روستای گنبد و احداث واحد بستهبندی و فرآوری عسل طبیعی انجام شده است.
فرماندار تکاب با بیان اینکه با ایجاد بازارچه بانوان در این شهرستان فرصتهای جدید اشتغال برای جوانان فراهم شد، اظهار داشت: در زمینه اوقات فراغت جوانان، علاوه بر تفریحهای سالم و نیازهای آموزشی، کاهش آسیبهای اجتماعی، بهبود وضعیت نشاط اجتماعی و ایجاد ظرفیتهای جدید اشتغال از سوی ادارات عضو ستاد ساماندهی امور جوانان نیز باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
"زمانی" ادامه داد: غنیسازی اوقات فراغت دانشآموزان و جوانان باید براساس نیازها و کارکردهای خاص به صورت هدفمند برنامهریزی شود.
وی با بیان اینکه بیتوجهی به نیازها و ظرفیتها از مهمترین چالشهای پیشروی ساماندهی امور جوانان بهشمار میرود، اضافه کرد: شناسایی وضعیت فرهنگی و اجتماعی و نیازهای جوانان براساس واقعیتهای موجود، درنظر گرفتن اولویتها و ارائه نقشه عملیاتی برای غنیسازی اوقات فراغت جوانان و نوجوانان بسیار ضروری است و تحقق این مسئله کار پژوهشی دستگاههای اجرایی، دانشگاهها و آموزش و پرورش را میطلبد.
در این جلسه برنامههای اجرایی ادارات تکاب برای اوقات فراغت دانشآموزان با درنظر گرفتن شرایط پیشگیری از شیوع بیماری کرونا اعلام و مصوب شد آخرین وضعیت فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و هنری جوانان این شهرستان ترسیم و برنامههای عملیاتی در این زمینه ارائه گردد.
تکاب با ۸۱هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجانغربی واقع شده و ۲۷.۵ درصد از جمعیت این شهرستان را جوانان ۱۴ تا ۲۹ سال تشکیل میدهند.