حسین جعفری ثانی روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: ۱۵ مرکز دانشگاهی از این تعداد دانشجویان را در رشتههای تجسمی شامل عکاسی، نقاشی و ارتباطات تصویری آموزش میدهند.
وی دایر نمودن دانشکده و یا رشته در حوزه آموزشهای دانشگاهی هنر را نیازمند ارائه درخواست از سوی مراکز آموزش عالی به وزارت علوم اعلام و بیان کرد: پس از اخذ تایید وزارتی، درخواست به هیأت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم تحقیقات و فناوری در خراسان رضوی ارجاع داده میشود.
دبیر هیأت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم تحقیقات و فناوری در خراسان رضوی ادامه داد: کارشناسان ذیربط در این مرحله موضوع را بررسی نموده و در صورت نیاز بازرسی از محل نیز انجام میدهند و پس از آن نتیجه را به وزارتخانه منعکس میکنند.
وی همچنین به بیان حجتالاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی تولیت سابق آستان قدس رضوی که سال ۱۳۹۷ در دیداری با هنرمندان گفته بود "به دنبال فعال کردن دانشگاه هنر رضوی در مشهد مقدس هستیم" اشاره و بیان کرد: با این وجود تاکنون درخواستی برای ایجاد دانشکده و یا مرکز مستقل دانشگاهی در حوزه آموزش هنر از طرف آستان قدس رضوی به دست این هیات نرسیده است.
جعفریثانی گفت: دایر نمودن رشته دانشگاهی نیازی به موازیکاری ندارد. توزیع رشتههای دانشگاهی بگونهای است که اگر رشتهای در این استان وجود نداشته باشد بطور حتم در دانشگاههای مستقر در استانهای همجوار دایر است.
وی افزود: گاهی افرادی با مدرک دکترا در رشتهای خاص علاقه دارند عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد شوند لذا نسبت به نبود آن رشته در این دانشگاه ابراز ناخرسندی میکنند هستند.
دبیر هیأت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم تحقیقات و فناوری در خراسان رضوی گفت: به نظر میرسد پیرامون آموزش دانشگاهی رشتههای هنری این ناخرسندی در میان برخی افراد در این استان وجود دارد.
استان ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار نفری خراسان رضوی در مجموع ۲۶۰ دانشگاه و مرکز آموزش عالی در ۲۹ شهرستان، ۳۳۰ هزار دانشجو و سه هزار و ۷۵۷ عضو هیات علمی دارد.
همچنین ۳۷ موسسه علم و فناوری و ۹۸ شرکت دانشبنیان در خراسان رضوی فعال هستند.