فرشته فهمیده روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهارداشت: از زمان تعطیل شدن مدارس به دلیل شیوع بیماری کرونا تا کنون طرح تولید محتوای الکترونیکی برای دانش آموزان با عنوان آموزشی، تربیتی، مشاوره، مهارتی وفرهنگی تولید و در فضای مجازی انتشاریافت.
هدف از این اقدام گسترش بهره برداری از ظرفیت آموزشهای غیرحضوری و مجازی در برنامه های آموزشی و تربیتی بین دانش آموزان البرزی بود.
ایجاد زمینه برای استفاده از بستر فضای مجازی به منظور تربیت تمام ساحتی و غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان در بستر فضای مجازی از دیگر اهداف این حرکت فرهنگی و تربیتی است.
فهمیده با اشاره به اینکه شیوه نامه تهیه و تدوین محتوای الکترونیکی به مدارس استان ارسال ارسال شده است، خاطرنشان کرد: در این برنامه به دنبال مشارکت فعال آموزش و پرورش در مواجهه با نیازهای فوری جامعه، باز طراحی فعالیتهای فرهنگی و هنری برای پاسخگویی به نیاز دانش آموزان و تولید بستههای یادگیری برای فعالیتهای اختیاری مبتنی بر حوزه های تربیت و یادگیری هستیم.
این محتواها براساس زیرنظام برنامه های حوزه معاونت پرورشی و فرهنگی وزارتخانه ای در شبکه آموزشی شاد تولید شده است.
در تهیه و تدوین این محتواها که تولید آنها همچنان ادامه دارد، کارشناسان حوزه معاونت پرورشی و فرهنگی البرزو معاونان پرورشی و فرهنگی نواحی و مناطق هشتگانه آموزش و پرورش استان مشارکت دارند.
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش البرز یادآور شد: تا کنون این محتواهای الکترونیکی در قالب مستند آموزشی- تربیتی، انیمیشن، موشن گرافی، اینفوگرافی، فیلم کوتاه، نماهنگ و تصویری برای دانش آموزان بارگذاری شده است.
فهمیده یکی از بخش های مهم فرآیند تولید محتواهای الکترونیکی حوزه معاونت پرورشی و فرهنگی البرز را توجه کردن به ظرفیت های بومی و محلی استان البرز که برخوردار از اقوام مختلف ایرانی است تشکیل می دهد.
وی با بیان اینکه در تولید محتواهای الکترونیکی از دانش آموزان توانمند نیزاستفاده شده است، اظهار داشت: مخاطبان این محور تولید همه برنامهها دانش آموزان میباشند و پیشنهاد شده در تهیه محتوی موردنظر از پتانسیل دانش آموزی استفاده شود و در بخش استانداردهای تولید محتوی، به چگونگی تولید، شناسنامه اثر، مشخصات عوامل تولید محتوا، قالب ارائه آثار و.... اشاره شده است.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان البرز گفت: درتولید این محتواها تقویت هویت ملی و انقلابی وتامین نیازهای عاطفی، روانی و تربیتی و آموزشی دانش آموزان با نگاه خلاقانه، کوتاه، هنرمندانه و شاخص های بومی و منطقهای تولید شده است.
استان البرز۵۰۰ هزار دانش آموز دارد.