سعید نامداری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ۳۱ طرح از این طرحها مربوط به دفع آبهای سطحی به وسعت ۲۰ هزار متر بود که ۱۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال برای اجرای آنها هزینه شد.
وی هدف از اجرای طرح دفع آبهای سطحی را تقویت زیرساختهای روستایی و تامین رفاه حال اهالی بخش مرکزی عنوان کرد و گفت: رفع مشکل آبگرفتگی معابر، بهبود هدایت و جمع آوری آبهای سطحی، ارتقای سطح بهداشت و زیباسازی معابر از اهداف احداث و بازسازی جوی و جدولهای این بخش بودند.
مدیرعامل شرکت تعاونی روستایی دهیاریهای بخش مرکزی دزفول با اشاره به اجرای ۱۱ طرح زیرسازی و آسفالت به متراژ ۸۳ هزار متر با ۲۹ میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال اعتبار گفت: احداث هشت مجموعه پارک و بوستان روستایی با صرف ۱۲ میلیارد ریال از جمله اقدامات این شرکت در سال گذشته است.
وی احداث و بهسازی پنج مجموعه ورزشی با اعتباری افزون بر ۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال و هشت هزار و ۵۰۰ متر پیادهرو و محوطه سازی با اعتباری افزون بر چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال را از دیگر اقدامات انجام شده عنوان کرد و افزود: اجرای پنج طرح دیوارکشی و فنس کشی به وسعت یکهزار و ۵۰۰ متر با صرف اعتباری افزون بر پنج میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال و عملیات پل عابر به طول یکهزار متر و صرف ۹۰۰ میلیون ریال از دیگر اقدامات این شرکت در سال گذشته میباشند.
نامداری اظهارداشت: شرکت تعاونی روستایی دهیاریهای بخش مرکزی دزفول در سال ۹۷ نیز ۶۳ طرح عمرانی با اعتباری افزون بر ۶۱ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال اجرا کرد.
وی همچنین درخصوص اقدامات شرکت تعاونی روستایی دهیاریهای بخش مرکزی دزفول در پی شیوع ویروس کرونا گفت: این شرکت از ابتدای همه گیری این بیماری اقدامات لازم را برای مبارزه با آن در دستور کار قرار داد که مهمترین آنها آهک پاشی جویهای روباز و خطوط فاضلاب روستاهای بخش مرکزی است.
مدیرعامل شرکت تعاونی روستایی دهیاریهای بخش مرکزی دزفول افزود: برای جلوگیری و مبارزه با کرونا، اقداماتی نظیر گندزدایی و مبارزه با حشرات، عوامل بیماریزا، جوندگان و حشرات موذی در سطح این بخش انجام شده است.