بندرعباس- ایرنا- ️معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان گفت: از فعالان بخش آبزی پروری در استان با رفع موانع و مشکلات پیش روی آن‌ها حمایت خواهد شد.

ایرج حیدری روز چهارشنبه در نشست با رییس اتحادیه آبزیان اتاق بازرگانی بندرعباس افزود: تقویت و پشتیبانی از بخش آبزی پروری هرمزگان راهبرد مهم استانداری درسال جهش تولید است و درمسیر حمایت از فعالان واقعی این بخش از هیچ تلاشی دریغ نخواهد شد.
وی بیان داشت: دغدغه مهم و اساسی تمامی دستگاه های اجرایی و نظارتی در هرمزگان رونق بخش‌های مختلف تولیدی بویژه صنعت آبزی پروری است و در این راه آماده همکاری همه جانبه با فعالان این بخش برای رفع مشکلات احتمالی هستند.
معاون استاندار هرمزگان، ارزآوری، اشتغال آفرینی و افزایش تولید را از مزیت‌های مهم صنعت آبزی پروری در استام عنوان کرد که سبب اهمیت بیش از پیش این صنعت در اقتصاد ملی شده است.
وی ادامه داد: سازمان‌های تابعه وزارت جهاد کشاورزی در هرمزگان بویژه شیلات، رسالت خطیری برای رفع مسائل و مشکلات صنعت آبزی پروری در استان با انجام برنامه ریزی‌های عملیاتی دارند.
حیدری افزود: تدوین برنامه مدون و عملیاتی راهگشای حل بسیاری از مشکلات در صنعت آبزی پروری هرمزگان خواهد بود.
وی تصریح کرد: توسعه واحدهای تولید و تکثیر میگو از نیازهای اساسی این صنعت جهت خودکفایی در تامین لارو میگو در هرمزگان است که رفع موانع پیش روی سرمایه گذاران فعال در این بخش دست‌یابی به این مهم را سرعت می‌بخشد.
این مسوول یادآور شد: تکمیل زنجیره تولید آبزیان در هرمزگان موضوع مهمی است که باید در دستور کار فعالان این بخش و دستگاه‌های اجرایی ذیربط قرار گیرد.
وی تصریح کرد: بخش خصوصی نقش پر رنگی در توسعه صنعت آبزی پروری هرمزگان دارد که نیازمند سازماندهی است.مهرداد بازرگان روز چهارشنبه در نشست هم اندیشی معاون استاندار هرمزگان با فعالان صنعت آبزی پروری استان افزود: امسال سال جهش تولید است اما در عمل تولیدکنندگان بویژه در بخش آبزی پروری با مشکلات فراوانی روبرو هستند.
وی بیان داشت: ناهماهنگی دستگاه ها با یکدیگر، بروکراسی اداری و بسیاری از معضلات دیگر باعث شده که هرمزگان با توجه به ظرفیت‌های موجود خود نتواند آن طور که باید نیازهای  داخل و خارج از کشور در بخش آبزیان را تامین کند.

موانع پیش روی تولید آبزیان درهرمزگان برداشته شود

رییس اتحادیه آبزیان اتاق بازرگانی بندرعباس گفت: موانع و مشکلات پیش روی تولید آبزیان در هرمزگان باید از میان برداشته شود و تولیدکنندگان این حوزه را از پیچ و خم‌های اداری و فرصت سوزی ها نجات داد.
رییس اتحادیه آبزیان اتاق بازرگانی بندرعباس اظهارداشت: فرصت سوزی برای فعالان اقتصادی به قیمت از دست رفتن سرمایه و دلسردی تمام می‌شود.
بازرگان ادامه داد: ویروس کرونا نیز تاثیرات فراوانی بر عرصه تولید گذاشته است اما بابد چرخه تولید در هر شرایطی بچرخد و می‌توان با کنترل و پایش، تولید را در هر شرایطی رشد و توسعه داد.
وی یادآورشد: بازارهای اروپایی خواهان میگوی هرمزگان هستند و بازار برای فروش این محصول فراهم است که برای تحقق این امر اتحادیه آبزیان نیازمند همکاری و مساعدت مسوولان برای برداشتن موانع موجود در تولید این محصول است.
رییس اتحادیه آبزیان اتاق بازرگانی بندرعباس ابرازداشت: همچنین با ایجاد مزارع پرورش میگو بسیاری از جوانان جویای کار در استان هرمزگان را می‌توان جذب بازار کار کرد.
 استان هرمزگان با ۲۲ بندر صیادی و صید سالانه افزون بر ۲۷۰ هزار تن انواع آبزی، ۳۰ درصد بنادر صیادی و ۳۶ درصد صید انواع آبزیان کشور را به خود اختصاص داده که این آمارها نشان از جایگاه و اهمیت فعالیت‌های شیلاتی این استان است.