به گزارش روز چهارشنبه سازمان انتشارات جهاددانشگاهی، این جشنواره با هدف ترویج فرهنگ کتابخوانی و آشنایی و انس بیشتر دانشجویان با کتاب در ۲ بخش اصلی و ویژه و با استفاده از ظرفیت های فضای مجازی برگزار می شود. بر اساس اعلام دبیرخانه این جشنواره، در بخش اصلی این رویداد کتابخوانی که تیرماه ۹۹ با عنوان سه دقیقه با کتاب اجرا می شود، دانشجویان علاقمند می توانند بهترین کتابی را که خوانده اند در قالب یک ویدیوی سه دقیقه ای در فضای مجازی معرفی کنند.
برگزیدگان این بخش بر اساس چهار معیار خلاقیت در نحوه ارائه، محتوا، بازخوردهای مخاطبان و نظرات هیات داوران انتخاب شده و جوایز هفتگی و فصلی ارزشمندی به آنها اعطا خواهد شد.
بخش ویژه این جشنواره نیز که تیرماه ۹۹ برگزار میشود، به گلستان سعدی اختصاص یافته است. در این بخش دانشجویان می توانند با مطالعه حکایت های گلستان سعدی به طور روزانه در مسابقه "سه دقیقه با سعدی " شرکت کرده و به صورت روزانه و ماهانه جوایز خود را دریافت کنند.
حامد علی اکبرزاده سرپرست سازمان انتشارات جهاددانشگاهی در تبیین اهداف این جشنواره اظهار داشت: شرایط خاص زندگی امروزی موجب شده است که جوانان تمایل کمتری به مطالعه داشته باشند و در این راستا نهادهای فرهنگی متولی امر کتاب و کتابخوانی باید راهکارهای نو و بدیعی را برای تشویق افراد به ویژه جوانان و دانشجویان اتخاذ نمایند.
وی افزود: یکی از این راهکارها به اشتراک گذاشتن تجربه های کتابخوانی و معرفی کتابهای مفید به جوانان توسط خود جوانان است. هدف از این جشنواره ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی و به اشتراک گذاشتن تجربه های کتابخوانی دانشجویان در فضای مجازی است. این امر موجب می شود کتابهای مفید بیش از پیش معرفی و مطالعه شود و امید است با بهره گیری از فضای مجازی و ظرفیتهای دانشجویان، این جشنواره به یک جریان فرهنگی ملی در حوزه کتاب و کتابخوانی تبدیل شود.
علی اکبرزاده با اشاره به اینکه جزییات هر دو بخش اصلی و ویژه این جشنواره هفته آینده اعلام خواهد شد، خاطرنشان کرد: سازمان انتشارات جهاددانشگاهی برنامه های متنوعی را در حوزه رویدادهای فرهنگی مربوط به کتاب و کتابخوانی و نشر آثار فاخر تدارک دیده است و در همین راستا به زودی دبیرخانه کتاب و کتابخوانی دانشجویان ایران را تاسیس خواهد کرد.
وی همچنین از علاقه مندان دعوت کرد تا اخبار و اطلاعات رویدادهای فرهنگی این مجموعه به ویژه جشنواره سهتاک را از طریق صفحه اینستاگرامی http://instagram.com/isba.ir و کانال پیام رسانی http://t.me/isbair و سایت سازمان به آدرس http://www.isba.ir دنبال کنند.
این جشنواره با حمایت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی، سازمان قرآنی دانشگاهیان، سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی و بنیاد سعدی برگزار می شود.