به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری آستان مقدس حضرت معصومه (س)، این سند الگودهی برای تکریم دختران در عرصه سیاسی، اجتماعی و فرهنگی را مورد نظر قرار داده است و تقابل با جریانهای فمنیستی ضد دین از اهداف تدوین این سند در عرصه سیاسی و اجتماعی است و الگوی مطلوب دینی تکریم دختران را در جامعه اسلامی به خانوادهها ارائه میدهد.
در این سند مطرح شده: در شرایطی فعلی که فرهنگ غرب و مادی گرایانه برای دختران نسخههای جذاب دنیایی اما نابودکننده بنیان خانواده پیچیده و مطابق سند ۲۰۳۰ شاخصههای رشد فرهنگی دختران را در موضوعاتی کاملاً سکولار و ضد دینی دیده، اقدام متقابل برای تکریم دختران مورد نیاز است.
در ادامه این سند آمده است : تبلیغات سوء در موضوع رابطه دین و دختران باعث شده نوعی موضعگیری در میان قشر خاکستری دختران و تردید در میان قشر سفید دختران ایجاد شود که بروز آن در افت حجاب آنها، رواج گسترده شبهات و ضعف تقوا قابل مشاهده است. کسی که باور دارد دین به او بیاعتناست، به طور طبیعی نسبت به دستورات دین بیاعتنا خواهد بود یا موضع خواهد گرفت، اما اگر احساس کند دین برای او ارزش قائل است او نیز دستورات دین را برای خود ارزش خواهد دانست.
همچنین روابط عمومی آستان کریمه اهل بیت(ع) افزوده است: در روایات دختران با اوصافی والایی چون مبارکات، باقیات الصالحات، مونسات، ملطفات، محببات یاد شدهاند که معانی عمیق نهفته در این توصیف ها، نشان از نگاه ویژه دین به دختران دارد به همین دلیل تکریم دختران و تبیین جایگاه مهم آنان در نگاه دین و بزرگان دینی اهمیت ویژهای دارد و می تواند تبلیغات مسموم ضد دینی صورت گرفته را برطرف و موجب جلب توجه جهانیان به معارف والای اسلامی شود.
در این راستا جشن بزرگ تکریم دختران در روز میلاد حضرت معصومه(س) راهکاری عملی و کارآمد برای هویت بخشی دینی به دختران جامعه به شمار میرود و به لحاظ محتوایی به دنبال تبیین و نهادینه کردن این مفهوم در قلب و جان دختران جامعه اسلامی است که «دین برای دختران ارزش قائل است».
دهه کرامت، به دهه اول ماه ذیالقعده اشاره دارد که با ولادت حضرت معصومه در ۱ ذیالقعده آغاز میشود و با ولادت برادرش امام رضا(ع) در ۱۱ ذیالقعده پایان مییابد. این دهه در تقویم جمهوری اسلامی به نام دهه کرامت نام گذاری شده است./