داود کارگرزاده روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مدت اعتبار گواهی ایمنی و کیفیت آسانسور صادره یکسال است و بر این مبنا مالکان باید پس از انقضای این تاریخ با درخواست مجدد نسبت به اخذ تاییدیه جدید و معتبر آسانسور اقدام کنند.
وی اضافه کرد: درصورتی که مالکان و مدیران ساختمانهای دارای آسانسور، نسبت به انجام سرویس، نگهداری مستمر و بازرسی ادواری سالانه آسانسورها اقدام نکنند، مسؤولیت مستقیم هرگونه حوادث و سوانح احتمالی متوجه آنان خواهد بود.
این مسؤول بااشاره به اینکه نصب پلاک شناسه در کابینآسانسورها اجباری است، ادامه داد: صدور گواهینامه و تاییدیه بازرسی آسانسور منوط به نصب پلاک در داخل کابین خواهد بود و نظارت بر اجرای آن بر عهده شرکت های بازرسی فنی آسانسور است.
وی اظهار داشت: شهروندان می توانند با ارسال شناسه ملی آسانسور به سامانه ۱۰۰۰۱۵۱۷ از نام شرکت نصاب، شرکت بازرسیکننده، تاریخ آخرین تاییدیه بازرسی آسانسور و تاریخ انقضای آخرین گواهینامه بازرسی آسانسور خود مطلع شوند.
مدیرکل استاندارد استان زنجان گفت : طی سال گذشته و در راستای بازرسیهای اولیه و ادواری از آسانسورهای نصب شده در مجتمعهای مسکونی و دستگاههای اجرایی استان، تعداد ۷۳۸ گواهی ایمنی و کیفیت آسانسور صادر شده است.
وی اضافه کرد: سلامتی و ایمنی شهروندان زنجانی خط قرمز اداره کل استاندارد بوده چرا که معتقدیم استاندارد ضامن تولید، اشتغال و ایمنی جامعه است.
کارگرزاده خاطرنشان کرد: بر این اساس اداره کل استاندارد استان در خصوص سلامت و ایمنی مردم کوتاهی نخواهد کرد و با اقتدار کامل این رویه را ادامه داده و کنترل ها، بازرسی ها و نظارت ها هم بر واحدهای تولیدی، مراکز عرضه، فروش متمرکز خواهد شد.