همدان - ایرنا - مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس همدان گفت: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال ۵۰ طرح عمرانی آموزشی این استان تکمیل و بهره‌برداری شود.

محمد حسین مرادی روز پنجشنبه در آیین بهره برداری از ۲ استخر دانش‌آموزی در همدان اظهار داشت: ۳۵۷ طرح در دست اجرا در اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان داریم که بر اساس اولویت به بهره‌برداری می‌رسند.

وی با بیان اینکه کمبود اعتبار و منابع انسانی دلیلی بر روی زمین ماندن طرح ها ندارد دامه داد: امروز در حالی ۲ استخر دانش آموزی با حضور وزیر آموزش و پرورش بهره برداری شد که نیروهای این اداره کل تلاش بسیاری کردند.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس همدان افزود: این استخر ها ۱۰ سال طول کشید تا به بهره برداری برسد.

مرادی گفت: استخر دانش‌ آموزی ناحیه ۲ همدان با اعتبار ۷۱ میلیارد ریال بهره برداری شد که ۷۵ درصد آن از اعتبارات ملی و ۲۵ درصد دیگر نیز از محل اعتبارات استانی تامین شده است.

وی افزود: این استخر چهار هزار متر مساحت عرصه و ۲ هزار و ۴۰۰ متر مساحت اعیان دارد که در هر نوبت ۱۰۰ دانش‌آموز می‌توانند به صورت همزمان از آن استفاده کنند.

مرادی اضافه کرد: استخر ناحیه یک نیز سه هزار و ۲۰۰ متر مربع مساحت عرصه و ۲ هزار و ۴۰۰ متر مربع مساحت اعیان دارد و برای استفاده ۱۰۰ دانش آموز پیش بینی شده است.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان همدان افزود: ۷۵ میلیارد ریال اعتبار برای ساخت این استخر هزینه شده که ۹۳ درصد آن از اعتبارات ملی و هفت درصد دیگر نیز از محل اعتبارات استانی تامین شده است.

مرادی با بیان اینکه عملیات ساخت این ۲ طرح از سال ۱۳۹۰ آغاز شده است، گفت: ۱۰ استخر دانش‌آموزی دیگر در سطح استان در حال ساخت است که به نوبت پس از بهره برداری، راه اندازی می شود.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان همدان با اشاره به اینکه طراحی جکوزی و سونای این استخرها بر اساس استانداردهای پزشکی انجام شده است، افزود: سامانه موتورخانه این استخرها هوشمند است و توسط شرکت‌های دانش بنیان داخلی طراحی شده است.

مرادی ابراز امیدواری کرد: بتوانیم تجربیات خود را در زمینه ساخت استخرهای دانش‌آموزی در اختیار استان‌های دیگر قرار دهیم.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: استخر و سالن‌های ورزشی همچون مدرسه هستند و مثل اکسیژن دانش‌آموزان به آن نیاز دارند.

حمیدرضا حاجی‌بابایی تاکید کرد: همه مدارس کشور باید به حیات طیبه تبدیل شوند و در حیات طیبه پدرها و مادرها باید در کنار دانش‌آموزان دوره آموزشی ببینند.

حاجی بابایی با بیان اینکه آموزش و پرورش از بخش نیروی انسانی در خطر است، ادامه داد: ساخت مدرسه در ۴۰ سال گذشته در کشور به صورت متوازن نبوده است و برخی از مدارس با کمتر از نیمی از ظرفیت خود دانش آموز پذیرش می‌کنند.