فاطمه محمدبیگی روز جمعه در دیدار با مرتضی شهامی سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قزوین، افزود: در دنیای امروز دسترسی به اطلاعات آسان، در دسترس و با سرعت بالا بسیار مهم است و اهمیت آن به ویژه در شرایط بحرانی چند برابر میشود بنابراین ضروری است برای ارتقای سیستمهای ارتباطی همت شود.
وی گفت: بی توجهی به مخاطب محوری و هویت افراد در شبکه ارتباطات و کم توجهی به پیوستهای سبک زندگی ایرانی اسلامی از ضعفهای عمده این حوزه است که باید برای رفع آنها با همت مضاعف تلاش شود.
این نماینده با بیان اینکه در راستای نهادینه کردن عدالت باید تمام مکانهای جغرافیایی تحت پوشش ارتباطی قرار بگیرد، افزود: یکی از انتقادات جدی و مطالبات ما در حوزه اینترنت روستایی و مناطق محروم است چون در سفر به منطقه الموت شکایات زیادی از سوی مردم در این حوزه و نبود بستر لازم آن در شرایط کرونایی داشتیم، بنابراین برای بهبود این شرایط تمام تلاش خود را خواهیم کرد و از مسئولان ذیربط در سطح استان و وزارتخانه مطالبهگر و پیگیر خواهیم شد تا اینترنت ارزان و سریع در اختیار شهروندان به ویژه در مناطق الموت، طارم و کوهین قرار بگیرد.
وی گفت: تقسیم امکانات در تمامی حوزهها باید عادلانه انجام گیرد و از سهم روستاها در این بستر نباید غفلت شود.
محمدبیگی افزود: محرومیتزدایی یکی از وظایف مهم وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات باید باشد تا بدین واسطه دسترسی روستاهای محروم استان به شبکه ملی اطلاعات مورد توجه قرار بگیرد که این اقدامی ارزشمند و ماندگار است.
این نماینده با بیاناینکه دولت الکترونیک مقدمه شفافیت در عرصههای اجرایی کشور است که بسترهای درست و زیرساختهای آن باید آماده شود، افزود: به دنبال تشکیل کارگروهی با حضور پنج مدیر مرتبط با حوزه ارتباطات و فنآوری استان هستیم تا مشکلات این حوزه شناسایی و رصد شود و در ادامه برای پیگیری حل آن و تکمیل طرحهای نیمه کاره ضروری است نشستی با حضور وزیر ارتباطات برگزار کنیم.
محمدبیگی با اشاره به شیوع ویروس کرونا و تسریع در صدور مجوزها، افزود: شیوع این ویروس ثابت کرد میتوان مجوزهایی که پیش از این سالها و ماهها باید برای گرفتن آن دوندگی میشد را در عرض چند روز یا حتی چند ساعت دریافت کرد بنابراین در حوزه ارتباطات نیز باید موانع خودساخته برای پیشرفت و بهبود وضعیت برداشته شود.
شهامی سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قزوین، نیز طی گزارشی از وضعیت ارتباطی استان، قول مساعد داد تا پیرو تصمیمات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تا پایان سال ۹۹ تمامی روستاهای بالای ۵۰ خانوار که فاقد اینترنت هستند، به اینترنت پرسرعت و تلفن همراه دسترسی پیدا کنند و طی هفته آتی ۱۳ روستا در استان قزوین و در بخشهای طارم سفلی و شهرستان آوج به شبکه ملی اطلاعات متصل شوند.