تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۲

اراک - ایرنا - رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی گفت: ۲۰ دستگاه موتورلانس با هدف کاهش زمان رسیدن بر بالین بیماران فوریتی و حوادث و ارایه خدمات اورژانسی با توجه به ترافیک در کلانشهر اراک نیاز است.

دکتر«پریا بهرامی» روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: تامین موتورلانس و تجهیزات پزشکی مورد نیاز بر اساس تبصره ۲ ماده یک آئین نامه ساماندهی پوشش فراگیر خدمات فوریت‌های پزشکی پیش بیمارستانی کشور در کلانشهرها به ازای هر پایگاه شهری نیاز به یک عدد موتورلانس برای تسریع در امدادرسانی به بیماران و مصدومان است.

وی اظهار داشت: تامین هردستگاه موتورلانس به همراه تجهیزات دو میلیارد ریال هزینه دارد که در مجموع  ۴۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است تا ناوگان اورژانس با نقلیه موتور برای اراک تکمیل شود.

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی گفت: حرکت سریع در بزرگراه‌ها، خیابان‌ها و کوچه‌های کم عرض و قدرت عمل بالا برای رسیدن به مقصد از جمله ویژگی‌های این وسیله امدادرسان است و گزارش ها حکایت از رضایت مدیران اورژانس در استفاده از آن دارد.

دکتر بهرامی افزود: موتورلانس‌ها بهترین وسیله حضور عوامل اورژانس همراه با تجهیزات آن‌ها در کوتاهترین زمان ممکن بر بالین بیمار تا رسیدن آمبولانس هستند.
وی اظهار داشت: تجربه استفاده از موتورلانس در کلانشهرها مفید ارزیابی شده و این دستگاه به تجهیزات پزشکی مورد نیاز ضروری در امدادرسانی از جمله دستگاه اکسیژن و نیز تنفس مصنوعی و الکتروشوک  مجهر هستند.

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی گفت: موتورلانس‌ها نیاز به نیروی انسانی کمتری دارند و از سوی دیگر با سرعت عمل بیشتر، نقش مهمی در ارائه خدمات به بیماران و مصدومان ایفا می‌کنند که به عنوان پیش قراول در ماموریت‌ها اعزام می‌شوند و در صورت نیاز به اقدامات درمانی بیشتر، آمبولانس اعزام خواهد شد.

۵۸ پایگاه اورژانس زمینی، یک پایگاه هوایی و پنج پایگاه اورژانس موتوری در استان مرکزی خدمات‌رسانی دارند که سال گذشته ۵۵ هزار ماموریت اورژانسی در این استان انجام دادند.