علیرضا پوررضا روز شنبه درگفت وگو با ایرنا افزود: روستاهایی که امسال در استان بوشهر زیر پوشش طرح ابرار قرار میگیرند شامل راه روستایی بیدو،تنگ خون و باختاج شهرستان دشتستان و راه ورودی بادوله شهرستان دشتی است که زیرسازی و روسازی این پروژهها با استفاده از ماشین آلات امانی استان انجام و برای آسفالت آن نیز با پیمانکار قرار داد بسته شده است.
وی بیان کرد: برای آسفالت و بهسازی این پروژهها ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان اعتبار هزینه میشود درصورتیکه اگر کل این پروژهها به صورت امانی انجام میشد باید بین ۶ تا هفت میلیارد تومان اعتبار برای اجرای آنها هزینه میشد.
معاون اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای استان بوشهر در خصوص طرح ملی ابرار گفت: طرح ملی ابرار در راستای اجرای برنامههای دولت تدبیر و امید و با هدف تکمیل شبکه راههای روستایی مشتمل بر ساخت، تکمیل و بهرهبرداری از ۲ هزار کیلومتر از راههای اولویتدار روستایی با ۱۸۰ اکیپ راهسازی و هزار و ۵۰۰ دستگاه ماشینآلات راهسازی دولتی اجرا میشود.
وی ادامه داد: استان بوشهر ۲هزار و ۲۰۰ کیلومتر راه فرعی و روستایی دارد که ۹۰ درصد این راهها آسفالته و از جمله استانهایی است که بیشترین راه روستایی آسفالته کشور را داراست و تلاش میشود ۱۰ درصد مابقی نیز در قالب طرح ملی ابرار آسفالت شود.
پوررضا اضافه کرد: طرح ملی ابرار در راستای اقتصاد مقاومتی و توجه به رعایت صرفه جویی در هزینهها با نگاه استفاده از امکانات اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای اجرا میشود.