حسن کشاورز روز شنبه در حاشیه برگزاری نخستین دوره آزمون ادواری طرح سنجش مهارت سربازان حین آموزش در پادگان شهدای جوادنیا آبیک در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: آموزش رشته های فنی و حرفه ای به سربازان متقاضی مطابق با نیازهای موجود در سطح جامعه و بازار کار با هدف مهارت آفرینی بین جوانان هر ساله در قالب دوره ها و کارگاه های آموزشی در پادگان ها ارایه می شود.
وی در ادامه از اجرای طرح سنجش مهارت سربازان حین حضور در دوره آموزشی خبر داد و گفت: این طرح هم اکنون با همکاری نیروهای مسلح به شکل پایلوت در پنج استان کشور شامل قزوین، آذربایجان شرقی، کرمان، فارس و کرمانشاه در حال برگزاری است و پس از آسیب شناسی و رفع نقاط ضعف در همه استان هایی که دارای پادگان آموزشی برای سربازان هستند، تعمیم داده و اجرا می شود.
این مسوول گفت: در این طرح سربازان در رشته هایی که مهارت دارند آزمون داده و گواهینامه فنی و حرفه ای دریافت می کنند و پس از دوره آموزشی، در حول موضوع حرفه مربوطه در پادگان ها به خدمت مقدس سربازی خود ادامه می دهند.
وی اظهار داشت: اگر سربازان پس از آزمون حائز امتیاز لازم برای دریافت گواهینامه فنی و حرفه ای نشوند، دوره آموزشی تکمیلی و رفع نقص را در پادگان ها یا پس از خدمت مقدس سربازی در مراکز آموزش ثابت فنی و حرفه ای پشت سرمی گذرانند.
مدیرکل سنجش مهارت و صلاحیت حرفهای سازمان آموزش فنی و حرفه ای افزود: با هماهنگی با معاونت اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مقرر شده است تا تسهیلات حمایتی در راستای اشتغالزایی به افراد دارای گواهینامه پس از گذراندن خدمت مقدس سربازی ارایه شود.
این مسوول خاطرنشان کرد: برگزاری دوره های مهارتی در پادگان ضمن ارتقای روحیه خودباوری بین سربازان، آنها را برای ورود به بازار کار پس از گذراندن خدمت مقدس سربازی آماده می کند.