حسین شهدادی روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: این محموله به وزن ۱۰ هزار و ۱۸۳ تن و در قالب ۴۰۱ دستگاه کانتینر ۲۰ فوت است که پس از ورود به بندر شهید بهشتی عملیات تخلیه آن به محض ورود انجام شد.
وی با بیان اینکه عملیات ایمن بندری و تسریع و تسهیل فرآیندها با همگرایی دستگاهها، رویکرد جاری فعالیتهای بندری است تصریح کرد: پیشاز این نیز سه فروند کشتی از محموله ۷۵ هزار تنی گندم ترانزیتی کشور هند به افغانستان در قالب ۸۸۸ دستگاه کانتینر فوت از طریق بندر شهید بهشتی وارد کشور و از طریق مرز میلک به افغانستان ترانزیت شده است.
معاون بندری و اقتصادی بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان گفت: رونق بندر چابهار به عنوان دروازه اصلی توسعه این استان و جنوب شرق کشور مستلزم توسعه صادرات، واردات، ترانزیت و توسعه زیرساختهای بندری بوده که در این راستا و همگام با اجرای طرح توسعه بندر شهید بهشتی زیرساختهای مناسب بندری و تجهیزات پیشرفته در این بندر استراتژیک تعبیه شده است.
وی ادامه داد: با وجود ۲ بندر شهید بهشتی و شهید کلانتری امکان پهلوگیری، تخلیه و بارگیری کشتیهای اقیانوس پیما و همچنین رونق ترانزیت و صادرات در جنوب شرق کشور فراهم شده که با ایجاد دو اسکله جدید در فاز ۲ طرح توسعه عملیات تخلیه و بارگیری در این بندرراهبردی با رشد چشمگیری همراه خواهد شد.
شهدادی اظهارداشت: بندر چابهار به عنوان بزرگترین بندر اقیانوسی کشور با موقعیتی منحصر بفرد و برخورداری از زیرساختهای مناسب بندری و تجهیزات پیشرفته قابلیت تبدیل شدن به قطب تجاری منطقه را دارد و فرصت خوبی برای حمل و نقل کالاهای کشورهای مختلف از جمله افغانستان است.
وی تصریح کرد: تاکنون ١٣ کشتی اختصاص کالای افغانستان به بندرچابهار وارد شده است.