مدیر شیلات و کشاورزی سازمان منطقه آزاد قشم روز شنبه به خبرنگار ایرنا گفت: البته تا کنون هیچ موردی درباره بروز بیماری لکه سفید در مزارع قشم گزارش نشدهاست.
منصور آزاد افزود: با این حال با هدف کاهش آسیب احتمالی و انجام کنترل های بهداشتی و ایمنی در سایتها، فعالیت مزارع مدتی به تاخیر افتاد.
وی ادامه داد: شیوع بیماری کرونا دلیل دیگری بود که این شرکتها را به تعطیلی کشاند
مدیر شیلات و کشاورزی سازمان منطقه آزاد قشم تصریح کرد: هماینک مزارع پرورش میگوی مروارید شکیل قشم، دریانوردان، اتحاد مهر کانی و پدیده صدف قشم فعالیت خود را آغاز کردهاند
وی افزود: به دلیل جلوگیری از احتمال شیوع بیماری لکه سفید، ظرفیت ذخیره سازی لاروهای میگو کاهش یافته است.
آزاد ادامه داد: بر این اساس در مجموع ۸۰ استخر آبگیری شده است و پیشبینی میشود که در مرحله اول ۵۰۸ تُن میگو تولید و برداشت شود.
وی خاطرنشان کرد: با اجرای مرحله دوم این شرکتها ۲۲۱ استخر دیگر به مجموعه مزارع افزوده میشود که با تحقق آن، ۱۹۳ فرصت شغلی دیگر به وجود میآید.
جزیره قشم با مساحت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر در سالهای ۱۳۶۹ و ۱۳۷۰ با تصمیم دولت به ۲ بخش منطقه آزاد با مساحت ۳۰۰ کیلومتر و منطقه ویژه اقتصادی با مساحت یکهزار و ۲۰۰ کیلومتر تقسیم شد.
پیوند اقتصاد ملی به اقتصاد جهانی، انتقال تکنولوژی پیشرفته به منطقه، جذب سرمایههای خارجی، تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص و افزایش صادرات و کسب در آمدهای ارزی از جمله هدفهای ایجاد منطقه آزاد قشم است.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات سواحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در آبهای خلیج فارس گسترده شده است.