رقیه کرمانیان روزیکشنبه در نشست ستاد ساماندهی امور جوانان شهرستان افزود: کرونا و لغو شرایط حضور جمعی افراد، فرصتی برای ایجاد برنامه های نو ، شاد و متنوع برای جوانان و نوجوانان شد .
وی اضافه کرد: برای هر اموری باید سرمایه گذاری کرد، یکی از اموری که نیاز به سرمایه گذاری از سوی والدین دارد، غنی سازی اوقات فراغت فرزندان با برنامه های آموزشی ،فرهنگی ، علمی و ورزشی متناسب با شرایط روز جامعه است مسلما این کار به هزینه هایی نیاز دارد.
معاون فرمانداری اردکان در ادامه با بیان اینکه سال گذشته برنامه های متنوع و جالبی با مشارکت اداره های مختلف در شهرستان اجرا شد، تصریح کرد: بدون شک جوانان و نوجوانان خواهان غنی سازی اوقات فراغت خود هستند،امید است ، کمبودها از سوی مسوولان امر رفع شود .
کرمانیان اظهار کرد: بعد از شیوع ویروس کرونا ، بیشتر جوانان و نوجوانان امکان حضور در فضاهای باز و اماکن عمومی را نداشتند و وقت خود را در فضای مجازی گذراندند، بنابراین برنامه های متنوع را که به سلامت روح و روان فرزندان آسیب نمی زند و به ارتقا سطح آگاهی و اطلاعات آنها کمک می کند باید در فضای مجازی گسترش داد .
موازی کاری اداره ها در برنامه های غنی سازی کاهش یافت
وی با بیان اینکه بیشترین انتقاد را می توان به موازی کاری برنامه ها از سوی اداره ها اشاره کرد که سال گذشته کمتر این موضوع در اردکان افتاد اظهار کرد : دستگاه های متولی برنامه های خود را در سطح های بالاتری اجرا و گسترش دادند تا جوانان مسیر و هدف خود را بهتر پیدا کنند .
معاون فرمانداری اردکان با اشاره به راهبردهای گام دوم انقلاب و نقش جوانان افزود: جوانان سرمایههای گرانقدر شهرستان هستند و در گام دوم انقلاب بیشترین بار مسوولیت را بر عهده دارند باید به برنامههای جوانان دقت بیشتری داشته باشیم.
لزوم بررسی تاثیرگذاری برنامه های غنی سازی اوقات فراغت با کارهای پژوهشی
به گفته کرمانیان باید میزان سنجش اثر بخشی برنامههای اجرا شده در حوزه جوانان در قالب یک کار پژوهشی در شهرستان مورد توجه قرار گیرد.
همچنین رییس اداره ورزش و جوانان اردکان تصریح کرد: تشکیل کمیته های تخصصی اوقات فراغت از متخصصان مربوط به این حوزه جهت نیاز سنجی جامعه و برنامه ریزی به منظور برنامه های فراغتی مناسب و کاربردی ، لازم است .
احمد شکراللهی افزود: تهیه کلیپ های آموزشی با موضوع مهارت های زندگی ، برگزاری مسابقه کتابخوانی و خلاصه گویی کتاب در قالب کلیپ های جذاب و نیز برگزاری تور دوچرخه سواری ویژه دانش آموزان در بافت تاریخی و معرفی اماکن تاریخی می تواند در غنی سازی اوقات فراغت جوانان موثر باشد .
در این نشست مهدی شمالی کارشناس مباحث فرهنگی و روان شناسی مطالبی را در این مورد بیان کرد .
جمعیت دانش آموزی و دانشجویی اردکان به ترتیب ۲۰ و حدود هفت هزار نفر است که با تعطیلی واحدهای آموزشی وابسته به آموزش و پرورش و تعطیلی کلاس های درس دانشگاه ها، پیگیری امور تحصیلی آنها از طریق فضای مجازی ادامه دارد و حضور جوانان در منزل و ممانعت خانواده ها از فعالیت های خارج از منزل آنها مثل ورزش، پارک ها ، سینما، تئاتر و تفریح و گردشگر جمعی سبب تنش هایی میان آنها و والدین شده است.
مرکز شهرستان ۹۸ هزار نفری اردکان در ۶۰ کیلومتری شمال غربی شهر یزد قرار دارد.
همچنین سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تاکنون ۱۸۴ هزار و ۹۵۵ نفر به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده اند و با فوت ۷۱ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد افراد متوفی در کشور به هشت هزار و ۷۳۰ تن رسید.
سیما سادات لاری دیروز( شنبه) افزود: در ۲۴ ساعت گذشته تا ظهر روز ۲۴ خرداد بر اساس گزارش آزمایشگاه ها و دانشگاه های علوم پزشکی ۲ هزار و ۴۱۰ بیمار جدید مبتلا به کووید- ۱۹ در کشور شناسایی شدند که از بین مبتلایان جدید،۷۱۴ نفر مربوط به موارد بستری و بقیه مربوط به موارد سرپایی و یا در تماس با مبتلایان بودند که شناسایی شدند.
وی ادامه داد: بر اساس این گزارش ها تاکنون ۱۴۶ هزار و ۷۴۸ نفر از بیماران مبتلا به کووید- ۱۹ در کشور بهبودیافته و از بیمارستان ترخیص شده اند و ۲ هزار و ۷۵۵ تن از این بیماران نیز در وضعیت شدید این بیماری و به نوعی بحرانی تحت مراقبت در بخش های آی. سی .یو قرار دارند.
به گفته وی تاکنون یک میلیون و ۲۱۹ هزار و ۴۰۰ آزمایش تشخیص کووید- ۱۹ در کشور انجام شده است.
سخنگوی وزارت بهداشت افزود: از مردم می خواهیم مراقب سلامت افراد دارای بیماری زمینه ای قلبی، تنفسی، فشار خون و سالمندان باشند. فاصله اجتماعی را رعایت کنند. در خانه هایی که سالمند یا بیمار دارند حتی در خانه نیز از ماسک استفاده کنند و از ملاقات حضوری با سالمندان پرهیز شود.