اراک - ایرنا - مدیرکل بیمه سلامت استان مرکزی گفت: طرح نسخه‌نویسی الکترونیکی از ابتدای تیرماه برای مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) در این استان آغاز می‌شود.

«محمدرضا جیریایی» روز سه‌شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: هشت هزار و ۸۰۰ نفر از مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) تحت پوشش اداره کل بیمه سلامت استان مرکزی قرار دارند و خدمات درمانی مورد نیاز این افراد در شهرستان‌های اراک، ساوه، محلات و دلیجان از ابتدای تیرماه امسال بر اساس طرح نسخه‌نویسی الکترونیک به آنان ارایه می شود.

وی ادامه داد: مددجویان دارای استحقاق بیمه‌ای، با ارایه کد ملی به موسسات طرف قرارداد، بدون دفترچه کاغذی خدمات درمانی مورد نیاز خود را دریافت می‌کنند.

جیریایی خاطرنشان کرد: پیش‌بینی می‌شود طرح نسخه نویسی الکترونیکی تاپایان سال‌جاری برای تمامی صندوق‌ها از جمله صندوق کارمندی، سایر اقشار، بهزیستی، بنیاد شهید و ایرانیان نیز اجرایی شود.

وی یادآورشد: طرح نسخه نویسی الکترونیک از سه سال گذشته به صورت پایلوت برای شناسایی مشکلات، نقاط ضعف و قوت این طرح در استان کرمان آغاز و تا کنون ادامه دارد.
مدیرکل بیمه سلامت استان مرکزی با یادآوری اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیک از سال گذشته در ۳۰ درصد شهرستان‌های هر استان افزود: این طرح سال گذشته در شهرستان‌های شازند، محلات و خمین این استان اجرایی و آموزش‌های لازم برای پزشکان عمومی و تخصصی، داروخانه‌ها و پاراکلینیک‌ها ارایه شد.

جیریایی ادامه داد: طرح نسخه نویسی الکترونیک سال گذشته در ۷۰ درصد موسسات طرف قرارداد اداره کل بیمه سلامت استان مرکزی در خمین اجرایی شد.

رئیس اداره اسناد پزشکی اداره کل بیمه سلامت استان مرکزی نیز گفت: نسخه نویسی الکترونیک در سه شهرستان استان به صورت ۱۰۰ درصدی اجرا شده و رفع مشکلات آن نیز در دستور کار این اداره کل قرار دارد.

«سعید حیدری» افزود: طرح نسخه نویسی الکترونیکی اکنون در مطب ۳۵ نفر از پزشکان، پنج آزمایشگاه، یک رادیولوژی شهرستان خمین و ۱۹ داروخانه این شهرستان‌ها اجرایی شده‌است.

وی ادامه داد: حرکت به سمت کاهش کاربرد دفترچه‌های بیمه‌ای و  مصرف کاغذ، سرعت رسیدگی به اسناد بیمه‌ای، دقت در نسخه نویسی و نسخه پیچی و دسترسی آسان بیمه شدگان به خدمات درمانی از جمله مزایای اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی است.

رئیس اداره اسناد پزشکی اداره کل بیمه سلامت استان مرکزی گفت: عدم هماهنگی سازمان‌های بیمه‌گر برای وجود یک پنل الکترونیک مشترک، نبود زیر ساخت لازم در مراکز دولتی و دانشگاهی و سرعت پایین اینترنت از جمله مشکلات اجرای این طرح است.

بیش از ۹۷ درصد از مؤسسه‌های درمانی، بیمارستانی، آزمایشگاهی و داروخانه‌های استان با اداره کل بیمه سلامت استان مرکزی طرف قرارداد هستند.