کرمانشاه- ایرنا- رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: یک بخش در بیمارستان امام حسین (ع) سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرمانشاه آماده پذیرش بیماران مبتلا به کرونا شده است.

دکتر محمودرضا مرادی روز یکشنبه در نشست هیات رییسه دانشگاه در دانشکده بهداشت اظهارداشت: نظام سلامت در کرمانشاه هفته سختی را برای مدیریت کرونا پشت سر گذاشت و هرچند موجب خستگی همکاران شد اما با ایثار و از خودگذشتگی در این زمینه کار کردند.
وی افزود: تخت های ویژه ای که راه اندازی کردیم در این چند روز به ما کمک کرد، یک بخش آی سی یو دیگر در بیمارستان آیت الله طالقانی با ۱۲ تخت راه اندازی شد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه یادآور شد: شهرستان‌ها را به طور مرتب رصد می کنیم، در هفته گذشته در جوانرود شاهد افزایش بیماری بودیم و این مشکل ممکن است در هر شهرستان دیگری بروز نماید، اما باید به گونه ای برنامه ریزی کنیم که در نحوه خدمت، کمبود درمانی پیش نیاید.
مرادی ادامه داد: سه دستگاه اکسیژن ساز جدید به استان وارد شده است، یک دستگاه در بیمارستان گلستان نصب شده که دستگاه قبلی به بیمارستان نسیم منتقل می شود؛ یک دستگاه در بیمارستان فارابی مستقر شد و یک دستگاه دیگر نیز در این بیمارستان آماده خدمت می شود همچنین با توجه به نیاز مرکز فارابی دستور خرید یکصد عدد کپسول اکسیژن صادر شد.
وی تاکید کرد: تلاش بیشتر، پیگیری و پیش بینی در دستور کار دانشگاه قرار دارد و پیش بینی را مهم ترین رکن در این زمینه می دانیم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: تعداد آزمایش های تشخیص قطعی در استان به زودی به بیش از یک هزار مورد خواهد رسید.
مرادی اظهارداشت: باید بر رعایت نکات بهداشتی و حفاظتی در کلینیک ها، آزمایشگاه ها و مطب ها نظارت بیشتری صورت بگیرد و هیچ بیماری بدون ماسک وارد این محیط ها نشود و با نوبت دهی اینترنتی و تعیین ساعت حضور مشخص ساعت انتظار آنان کوتاه شود.

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تاکنون ۱۸۴ هزار و ۹۵۵ نفر به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۷۱ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به هشت هزار و ۷۳۰ نفر رسید.

سیما سادات لاری روز شنبه درباره آخرین آمار ابتلای قطعی به ویروس کرونا و موارد فوت ناشی از آن در کشور افزود: در ۲۴ ساعت گذشته تا ظهر امروز (۲۴ خرداد) براساس گزارش آزمایشگاه ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی ۲ هزار و ۴۱۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد. از بین مبتلایان جدید، ۷۱۴ نفر مورد بستری و هزار و ۶۹۶ نفر موارد سرپایی یا در تماس با مبتلایان بودند که شناسایی شدند. با در نظر گرفتن موارد جدید، مجموع بیماران مبتلا به کووید۱۹ در کشور به ۱۸۴ هزار و ۹۵۵ نفر رسید.